Onneksi uus-vuodatus ei enaa pakota kirjoituksen alkuun ja loppuun p-tageja - pitaakin editoida noi vanhemmat kirjoitukset, joihin sellaiset ehtivat tulla vastoin tahtoani..

Sen verran pitaa viela valittaa, etta fontin kanssa on ongelmia.. Olen kayttanyt 8-koon Verdanaa, ja haluan kayttaa sita jatkossakin. Kuitenkin uudemmissa kirjoituksissa kys. valinnalla tuloksena on jotain mika vaikuttaa lahinna 8-koon Tahomalta - siis melkein Verdana, mutta kapeampi, ja siten mielestani liian pieni. Grrrrr..

Ehka tahan tulee viela muutoksia ja muuta hienosaatoa, kun kyseessa on viela aika uunituore uudistus, joten odottelen nyt viela ennenkun kirjoittelen lisaa emailia yllapidolle (noista p-tageista jo ehdin kysya).

Lisays: Ahaa, nakojaan jos valitsee liian ison fonttikoon, niin sitten tuloksena onkin se haluttu.

Lisays2: Laatikoissa nakyy olevan edelleen tuo pakko-p-ongelma, eli kun paivitin kalenterilinkin tuohon "Huomasitko nama?" -lootaan, niin tuloksena siina on nyt alussa ja lopussa rivi tyhjaa, mita EN halua sinne.. Yritin poistaa sita nyt, kun se jo onnistuu kirjoituksista, mutta ei toiminut.. Sen sijaan skandiongelma nakyi jo korjaantuneen - samaisen laatikon otsikko siis nakyi oudosti, mutta nyt skandit taas toimivat normaalisti. (En kuitenkaan viitsi blogikirjoituksiin kopioida niita erikseen.. PC-keyboardilla skandit ovat sormimuistissani, mutta sama systeemi ei toimi laptopilla.)