Tanaan H:n matikan laksyissa piti tunnistaa annetuista sanoista yksi poikkeava, ja selittaa miksi se poikkesi muista - ideana oli siis erottaa nestemaiset aineet kiinteista.. Lisaksi piti laittaa jarjestykseen annetut astiat, sen mukaan missa oli eniten nestetta, jne.
Teimme monisteen viimeisen viiden sanan kirjoitustehtavan, ja lisaksi oli annettu nelja pitkaa sanaa, joiden kirjaimia sekoittamalla piti muodostaa paljon lyhyempia sanoja. Hihitin sisaanpain, kun H ehdotti sanaa "ho"! Olimmehan jo listanneet mm. "go" ja "to", ja lisaksi joulupukkikin sanoo "ho ho ho".. Selitin kuitenkin, etta se ei ole varsinaisesti sana, joten jos jattaisimme sen talla kertaa pois listalta..
En ollut raahannut konetta ullakolta, joten piirtelimme taas laksyjen jalkeen. H halusi taas jotain Hallowe'en-aiheista, joten piirsin kukkulan, ja sen laelle pelottavan linnan. Linnan ovelta laskeutui kukkulan rinnetta pitkin mutkitteleva polku, ja piirroksen etualalla oli pieni hautausmaa. H halusi zombeja, joten yhdesta haudasta oli tulossa zombien kasi, ja piirroksen etualalla oli iso zombie, etsimassa aivoja.. Sitten H halusi viela, etta piirtaisin polulle toisen zombien, joka parhaillaan tappaisi jotain tyttoparkaa :O Varitimme teosta sitten yhdessa.. Tuli vahan kiire, kun H:n avain oli R:lla, joten hanen piti menna sita kautta kotiin.