Blogitan nama vanhat kissanpentukuvat lahinna siksi, etta saan ne katevasti yhden linkin alle - ne olivat kylla jo forumilla, mutta kun en ole jaksanut tehda mitaan sen korjaamiseksi..
Kuvissa siis Thatsit ja Oimouttahere pentuina, vuonna 1998, Galwayssa. Kuvien laatu on valitettavasti huono, koska skannasin ne aikoinaan paperikuvista koneelle ikivanhalla kasiskannerilla, ja lisaksi silloinen monitorini oli vahan rikki, niin etta kaikki piti ylivaalentaa, etta olisin yleensa edes nahnyt jotain..


O & T ihan ekassa pahvilaatikkopedissaan..


O ja T sohvalla, lelujensa kanssa..


"Rukoilevat kissat", T ja O..


Tama on yksi suosikkikuviani! Oimouttahere, Daniel ja Thatsit. Mulla on jossain vertailukuva, missa Daniel pitaa nyky-Oimoa sylissaan, ja kokoeroa siis loytyy.. Oimosta on kasvanut iso kissa - kutsumme hanta joskus puumaksi =)


Thatsitista oli katevaa istua ruokakupissa..


"Rukoilevat kissat, osa 2", Thatsit..


Thatsit mun kainalossa, ja Oimo "Foodface" mun poskella..


Sisarukset turvallisesti teddyn sylissa, Oimo halaa Thatsitia..


Hyvin maastoutunut Thatsit kiipeaa jalkaani pitkin..


Oimo "Foodface" siina pedissa, minne piti aina pissia.. Lopulta luovutimme ja heitimme pedin menemaan, kun sita piti aina pesta..


Vauvoillamme oli aika paljon leluja..


Nimia selittava action-kuvasarja..


Oimo leikkii tuolin jaloissa.. Taustalla nakyy patterin alustaa, jonka raon olin teipannut pahvikaistaleiden avulla umpeen, etteivat kisut vaan menisi sinne (samoin kirjahyllyn aluset, yms.. lol..) Keltainen vati on yksi pisuastioista, missa kaytimme sanomalehtipurua. Nykyisin kissat kayvat ulkona asioillaan, mutta Galwayssa emme voineet paastaa heita ulos, kun olimme toisessa kerroksessa, talon ymparilla oli aika paljon liikennetta, ja alueella oli lisaksi paljon irrallaan seikkailevia koiria..


Oimoa kiinnosti viski.. hih..


Pullo kumossa ja heilahtanut kuva, hmmm..


Thatsit ja kaulapanta.. Tarkoituksena oli opettaa heidat pitamaan kaulapantaa, mutta sita kesti n. pari minuuttia.. Thatsitilla oli viela tassa vaiheessa savunsiniset silmat =D


Tuhotaan Maman maastopyora.. Oimo renkaalla, Thatsit lattialla..


Oimo tykkasi katsella kiipeilytelineen ylatasolla telkkaria - varsinkin kokkausohjelmia..


Leikitaan kiipeilytelineella.. Thatsit lattialla, Oimo ylatasolla..


Oimo RTE Guiden paalla, Thatsit lahestymassa popcornia..

Mulla on PALJON lisaa kuvia tuolta ajalta, mutta ei ole tullut skannattua.. Siella on kylla sellaisia helmia, etta pitaisi joskus skannata ainakin muutamia! =D