DSCN9381b.jpg    DSCN9376.jpg

Menin lauantaina Bray'hin, mutta en jaksanut herätä tarpeeksi aikaisin, ajaakseni vuoristoreittiä (siis Naasin, Blessingtonin ja Sally Gapin kautta).

DSCN9380b.jpg    DSCN9377.jpg

Syötiin valmiskanaa, sitten D meni pärräajelulle muutamaksi tunniksi, ja minä vietin aikaa Pushyn kanssa - Pushy sai ison kasan parhaita paloja kanaa.. Skypetin myös äidin kanssa.

Kun D palasi ajelulta, tilattiin taas Bombay Pantry -ruokaa. Nom.

DSCN9378.jpg

Oli tarkoitus katsoa elokuva, ennenkuin palasin kotiin, mutta UPC:lla oli joku vika - elokuvan sai kyllä vuokrattua valikosta, mutta sitä ei voinut katsoa! (Menin heidän Facebook-sivulleen valittamaan asiasta, ja vaikutti olevan yleinen vika, kun siellä oli muitakin valittamassa samasta ongelmasta..)

Kun lähdin Bray'sta kotiin, siinä heti entisen kotikadun (umpikuja) jälkeen oli ratsia (?). Siis pari gardaa pönötti keskellä risteystä, ja toinen viittoi pysähtymään. Tarkisti tuulilasissa olevat läpyskät (vakuutus, autovero, ja NCT/katsastus), muttei tarkistanut kovin huolella, koska vakuutusläpyskäni oli vanhentunut - isot numerot näyttivät "06-15", mutta pienellä tekstillä ollut päiväys oli jo mennyt vanhaksi, eikä garda huomannut. Olen tosin uusinut vakuutukseni, mutta uusi läpyskä ei ole vielä saapunut.

Garda näytti haluavan sanoa jotain, joten rullasin ikkunan auki. Kysyi mihin olen menossa - sanoin että kotiin. Missä on koti - County Meathissa. Missä päin Meathia - Dunshaughlinin lähellä. "Missä siellä? Tunnen alueen!" (Tässä vaiheessa nojasi kiinnostuneena auton ikkunaan, kumartuen alemmas kuuntelemaan vastaustani!) Selitin sitten tarkemmin.. Kuulustelu jatkui; Mistä olet tulossa - entisestä kodistani. Tunnetko ihmisiä tällä alueella - joo, asuin tässä itse aiemmin. Missä kävit nyt - exän luona. Onko otettu alkoholia - ei ole.

Tuossa viimeisessä kohtaa melkein repesin, kun tuli mieleen The Savage Eye -sarjan garda-koulu, missä garda-oppilaita opetettiin kysymään oikealla aksentilla, onko otettu alkoholia!!! =D

Tyypillistä irlantilaista touhua, että tuon kaiken kuulustelun lisäksi, garda ei maininnut sanaakaan siitä tosiasiasta, että ajoin L-tarroilla merkittyä autoa (=harjoittelijakortilla), eli rikoin lakia, kun ajoin yksin (pitäisi olla apukuskina joku, jolla on ollut vähintään kahden vuoden ajan täysi ajokortti). Se on kyllä todella yleistä täällä - esim. yksi duunikaveri on ajanut yhdeksän vuotta harjoittelijakortilla. Olisi periaatteessa myös voinut tiedustella mitä reittiä ajattelin ajaa Meathiin, koska harjoittelijakortilla en saisi ajaa motareilla ollenkaan =D Mutta ei..

DSCN9382.jpg

Kotiin tultuani, keitin saman tien riisiä. Toin nimittäin taas mukanani korma-kastikkeen jämät, joista riittää 2-4 ateriaan, riippuen siitä mitä muuta siihen sotkee lisäksi.

DSCN9383.jpg    DSCN9384.jpg

Bombay Pantry'lla on isot annokset..

DSCN9386.jpg

Tämä on kissasuojani, kun olen kokannut jotain, ja hella on vielä kuuma. Eivät yleensä hypi hellalle, vaan sen viereen työtasolle, mutta jos nyt jostain syystä sattuisivat pomppaamaan juuri tuolle kohtaa lattialta, niin ei ainakaan palaisi tassut.

DSCN9385.jpg    DSCN9387.jpg

Kormariisiä =D

DSCN9388.jpg    DSCN9389.jpg

DSCN9390.jpg    DSCN9391.jpg

Oli ihanaa, että sain lusmuilla kotona vielä yhden päivän - yleensä kun käyn Bray'ssa sunnuntaina, niin seuraavana päivänä on sitten taas duunia..

Heräsin vasta myöhään iltapäivällä, ja söin aamupalaksi kormariisiä =D Se oli nyt imenyt kastikkeen sisäänsä, eikä ollut enää niin velliä kuin edellisenä yönä.

Cuddles tykkää lojua pahvilaatikkotalossaan..

DSCN9393.jpg    DSCN9392.jpg

Sää vaihteli aurinkoisesta pilviseen, jossain vaiheessa taisi hiukan sataakin, ja sitten oli taas aurinkoista.. Jne..

DSCN9395.jpg    DSCN9394.jpg

DSCN9399.jpg

DSCN9397.jpg    DSCN9398.jpg

DSCN9400.jpg    DSCN9396.jpg

DSCN9401.jpg

Kuvasin videon noista variksista, kun keinuivat puun oksilla tuulessa =D En vaan ole vielä ehtinyt netittää videota. Ei ollut eka kerta, kun keikkuvat kys. oksilla! Se on ajoittain aika puuskittaista menoa, ja näyttää huvipuistolaitteelta.. Suojaisempiakin paikkoja olisi tarjolla, mutta taitavat tykätä keinumisesta.

DSCN9404.jpg    DSCN9403.jpg

DSCN9405.jpg    DSCN9406.jpg

DSCN9407.jpg    DSCN9408.jpg

Popsin sunnuntain iltapalaksi kalkkunavoikkoa (reissumiestä), ja tein oliivi-Gouda-ciabattan, maanantain lounasleiväksi.

DSCN9409.jpg    DSCN9411.jpg

Leikkasin päätypalat testikäyttöön =) (Cola-tölkki on sama kuin aiemmassa kuvassa - en muistanut juoda sitä.) Toisessa kuvassa maanantaieväiden jämävoikko, kun olin jo palannut duunista.

Sunnuntai-iltaan kuuluu aina hiustenpesu, ja sitten nukkumaan.