Milano haastoi seuraavaan meemiin;

Here's what I have to do: Devise a list of 5-10 courses you would take to fix your life. It's more fun to be in classes with friends, so include one class from the person who tagged you that you'd also like to take. Tag five.

Siis ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.


Aloitan Milanon listaamalla kurssilla, josta olisi todella hyötyä minullekin - loput kurssit ovat sitten omiani;

Kuinka hyödynnän kodin karvat
Vaikka meillä on kaksi kissaa, myönnän itse olevani talon ehdottomasti tuotteliain karvaaja. Ihmettelen itsekin, etten ole jo kalju, koska jokaisella imurointikerralla löytyy n. runsaan peruukillisen verran hiuksiani, enimmäkseen kokolattiamatoista, ja silti niitä riittää vielä ihan kiitettävästi myös päähäni. Kiskon usein suihkualtaan viemäriaukosta märän rotan näköisiä, kokoisia ja tod.näk. myös hajuisia klimppejä hiuksiani, ja jos upotan kynteni mihin tahansa kohtaan kokolattiamattojamme, painan kynnet yhteen ja nostan sitten ne irti matosta, mukana seuraa yleensä loppumaton verkosto hiuksiani. Edes Dyson-imurimme ei jaksa kiskoa noita verkostoja irti matoista, vaan se on aina hoidettava manuaalisesti. Hiukseni ovat itse asiassa jopa rikkoneet Dysonimme pyörät, kietoutumalla sen akselin ympärille niin tiiviisti, että pyörät lopulta poksahtivat irti akselista. Ehkä kurssilla oppisin vaikka punomaan hiuksistani köyttä? Voisin perustaa köysitehtaan.. Stello Rapunzel?

Telekineesin alkeiskurssi
Opettelemme siirtämään esineitä ajatuksen voimalla. Teoriajakson lopuksi etenemme käytännön harjoituksiin, ja kurssin lopuksi jokainen osaa hoitaa esim. kodin perusaskareet ajatuksen voimalla, vaikkapa sohvalta käsin.

Telekineesin jatkokurssi - kaukokineesi
Kurssilla opimme lähettämään ajatuksemme suorittamaan päivittäisostokset, hoitamaan pankkiasiat, yms. Koska kaukokineesi tekisi periaatteessa rikollisen toiminnan helpohkoksi (esim. ostosten suorittaminen maksamatta, jne..), kurssitodistukseen sisältyy myös henk.koht. hallintakoodi, joka syötetään kaupan tms. ovella olevaan laitteeseen, siirrettäessä ostoksia ulos kaupasta. Koodin avulla ostokset voi suoralaskuttaa pankkitililtä, ja ilman koodia joutuu käymään ihan itse siellä kaupassa, koska koodittomat kaukokineesiostokset pysyvät kaupan ovien sisäpuolella. Koodin avulla hallitaan myös kurssin suorittaneiden paikallisverkostoja, koska tekniikka ei toistaiseksi ole tarpeeksi kehittynyt, jotta itsekseen liikkuvat ostokset voisivat esim. välttyä törmäilemästä matkalla toisten kaukokineesiostoksiin, jne. Paikallisverkostot jakavat jäsenilleen suositellut ostosajat ja -alueet, jolloin törmäysriski vähenee.

Ajastettu telekineesi - edistyksellinen jatkokurssi
Tämä kurssi soveltuu vain edellisten telekineesikurssien parhaimmistolle. Opettelemme ajastamaan telekineesitoimintoja jopa kuukausiksi eteenpäin. Näin pystymme ohjelmoimaan esim. kodinhoidon ja perusostokset, ja säästämään aikaa. Tekniikka on osin vielä kehitteillä - toistaiseksi peruutustoiminnot puuttuvat täysin.

Viinit ja juustot -kurssi
Kurssilla opettelemme tunnistamaan viinit ja juustot, ja yhdistelemään keskenään sopivimmat maut. Kurssimaksu on €100, ja siihen sisältyvät opetusmateriaalina käytettävät viinit ja juustot. Kokoonnumme kahdesti viikossa, ja kurssi jatkuu, kunnes jokainen osallistuja on oppinut tunnistamaan kaiken opiskelumateriaalin...

Tuolla viimeisellä kurssilla tulisin varmasti tekemään jatkuvia virheitä... Mutta en luovuttaisi, vaan kävisin ehdottomasti jokaisella tunnilla! =D

Mulla ei valitettavasti ole just nyt aikaa plarata haastettavia (olen menossa kohtapuoliin hoitamaan muutamaksi tunniksi pikku-R:aa), eli esitän avoimen haasteen kaikille, jotka eivät ole vielä osallistuneet tähän! Laittakaa vaikka kommenttipuolelle linkki blogiinne =)