Ginga
Olin kesakuun puolella hitusen huolissani Gingan vasemmasta etutassusta, kun han piti sita kuvan (ylla) osoittamalla tavalla, aina kun kerjasi ovella ruokaa.. Kavely oli kuitenkin ihan normaalia, eika han nayttanyt arastavan tassua edes hypatessaan. Kysaisin tutulta elainlaakariltakin, mutta katsoimme parhaaksi vain tarkkailla asiaa. Luulen, etta kyseessa on vain Gingan oppima kerjaystemppu, jolla voi ehka saada jonkun paremman herkkupalan.. =)

Evening sky Evening sky

En ikina kyllasty rapsimaan iltataivaskuvia.. Tuo ylaoikealla oleva kuva on otettu Seapoint Roadin liikennevaloissa, kun odottelimme Dargle Bridge'lle kaantymista.. Juuri tuosta kohtaa on oikeastaan aika kaunis nakyma vuorille (mita tosin ei hamarakuvasta niin erota), mutta siita on vaikea saada hyvaa kuvaa, kun pitaisi seisoa keskella tieta, joka on kuitenkin aika vilkkaasti liikennoity.

Dunnes flip flops (€6)

Uudet Dunnesin varvastossut (€6), joista (ja joita) pidin todella paljon, mutta ne ovat sittemmin valitettavasti hajonneet, kun pyykkia ripustaessani tulin tokanneeksi karjen puutarhan kivetykseen, niin etta se napsautti poikki sen varpaiden valisen osan, mita ei vaan voi korjata =/ Pitaa katsoa, josko Dunnesista loytyisi viela samanlaiset, kun kaipaan varvastossujani tosi paljon.

Magic house

Aurinkolasitaikuutta..

Thatsit, Oimo & Ginga Oimobr>
Puutarhahetkia kissojen kanssa..

Thatsit & Ginga