En ole varma, otanko laptopia mukaan Suomeen, kun matkustan tällä kertaa yksin ja on muutakin kantamista. Tietty kuvia tulee kyllä otettua matkalla paljon, varsinkin kun en ole aiemmin käynyt Tallinnassa (jonne mennään äidin kanssa heti seuraavana päivänä, kun olen saapunut Suomeen), mutta nehän voi varmaan jossain käydä siirtämässä vaikka CD:lle (oletan, kun kerran onnistui Italiassakin, missä oli kyllä laptop mukana, mutta kameran piuha unohtui kotiin! doh..). Joka tapauksessa, avasin varmuuden vuoksi itselleni erillisen kännykkäblogin:
http://www.mobilblogg.net/stello
Vähän se hämäsi aluksi, kun ensin olin englanninkielisellä sivulla, ja rekisteröitymisen jälkeen kaikki olikin ruåtsiksi! Parin koeviestin jälkeen tosin älysin viimein mennä etusivulle, jossa sitten olikin pieni English -linkki, jota seuraamalla sai sen englanninkielisen version taas esiin (vinkki: erona on osoitteessa joko .nu tai .net, joista eka ruotsiksi ja toinen englanniksi).
Mutta tuo vaikuttaa ihan näppärältä, ja laitan linkin myös tuonne oikealle, omien linkkieni laatikkoon, jos jotakuta huvittaa seurata seikkailujani Suomessa ja Eestissä, 4. - 11. kesäkuuta. Tosin saattaa olla, että blogitan sinä aikana muuallakin, en vaan ole vielä varma asiasta.