DSCN8247.jpg    DSCN8246.jpg

Piti aamulla käydä kaupassa, mutta en jaksanut nousta niin aikaisin, että olisin tehnyt erillisen kauppareissun ennen duunia, joten menin sitten kaupan kautta duuniin, ja ostin vain sellaisia juttuja, jotka selvisivät duunipäivän ajan takakontissa. Hyvä etten unohtanut koko satsia sinne takakonttiin, kun tuli vasta hetki ennen kotiinlähtöä mieleen, että ai joo, kävin aamulla ostoksillakin.. =D

Lähikauppaan (tai no, lähimmän pikkukaupungin kauppaan) oli tullut lisää Dolce Gusto -podeja, joten ostin hiukan lisää suosikkejani. Olihan noita kaikkia laatikollinen, mutta nyt ei pääse ihan heti loppumaan. Ekassa kuvassa latte macchiato - nam..

IMG_20150203_110557.jpg

Hanat saavat juoksuttaa vettä, vaikka nyt olikin hiukan lämpimämpi ilta - en halua ottaa riskiä, että putket pääsisivät taas jäätymään.. Kuvassa muovipullosta virittelemäni roiskesuoja, kun tuo vedenpaine on hiukan vaihteleva, ja hana saattaa välillä liruttaa pientä vesimäärää ja välillä sylkeä hiukan kauemmaskin.. Pullon sivussa on hanalle reikä, ja pohja on leikattu pois, niin ei pääse sattumaan vahinkoja. On hiljaisempikin kuin jos vesi valuisi suoraan lavuaariin. Nyt se valuu pullon kylkeä pitkin, eikä ärsytä.

IMG_20150205_180543.jpg    IMG_20150205_191259.jpg

Tilattiin duunissa ruokaa kimpassa yhden pienemmän teamin kanssa. Kun kimppatilaus saapui, kesti aikansa ennenkuin pähkimme, mikä laatikko ja pussi kuului kenenkin tilaukseen! =D

En ollut ennen tilannut kys. puljun ruokaa, eikä menussa ollut kuvia, niin ei oikein ollut käsitystä minkä kokoinen satsi kuuluisi mihinkin ateriaan. Tilasin "combo 3" vaihtoehdon, mihin kuului kanacurry (nauta olisi ollut toinen vaihtoehto), paistettu riisi, chips, currykastike, kevätrulla, ja tölkkilimu.

Jaksoin melkein kaikki chips, currykastikkeeseen dipaten, ja sen kevätrullan, mutta sitten oli sellainen ähky, etten edes avannut riisiä ja kanacurrya. Söin niistä puolet myöhemmin kotona, ja puolet jäi huomiseksi - syön joko ennen duuniin lähtöä tai otan mukaan lounaaksi. Limskakin on vielä jääkaapissa. Tuo satsi maksoi kympin (ja osuuteni toimitusmaksusta oli 50c, heh), eli ei paha, kun siitä sai kolme täyttä ateriaa.

Se kevätrulla oli hervottoman kokoinen, ja tosi hyvä.

DSCN8245.jpg

Yllä puolet siitä ruuasta - tuo siis isolla lautasella!

Meni taas myöhäiseksi, kun ensin pälätettiin ukn kanssa puhelimessa, ja sitten eksyin Facebookissa tekemään virtuaalipalapelejä, kunnes havaitsin että kello oli jo kaksi.. Piti mennä kahdelta nukkumaan.. Halusin kuitenkin blogittaa jotain, kun vanhuksilla on nyt tabletti, niin on sitten lukemista =D

No, viikonloppuna ehtinee nukkua, kun päätin etten mene tänä viikonloppuna Bray'hin. Pitää käydä LIDLissä, ja Bray'n liikenne on lauantaisin (tai oikeastaan aina..) niin tukossa, etten viitsi poiketa siellä LIDLiin, ja jos käyn Bray'ssa, niin en sitten jaksa ajella kotia lähimpään LIDLiin (Ashbournessa - tai Navan olisi suunnilleen yhtä lähellä, mutta en ole vielä eksynyt sinne asti), eli jää käymättä kokonaan. Alkaa olla varastot vähissä sellaisia juttuja, jotka ovat huomattavasti halvempia LIDLissä, niin ajattelin mennä täydentämään varastoja.

Nyt nukkumaan... zzzZZZZzzzzz........