Eilinen ajoharjoittelu jai aika mitattoman lyhyeksi, kun oli jo pimeaa, eika harjoittelupaikkana toimineella parkkiksella ole ollenkaan valaistusta. Oli siis vahan epavarma olo, kun ajokokemusta oli vasta n. 10-15 minuuttia yhteensa, joten kaikki vaatii paljon keskittymista, saati ettei nae ymparistosta muuta kuin auton valojen nayttaman kapean kaistaleen.. Palattiin siis paikalle tanaan paivanvalossa. IHAN eri juttu!

Ajelin nollaa ja kasia ympari parkkista. Pienta paniikkia, kun sinne tuli pari muuta autoa, mutta jatkoin sitten kuitenkin. Patka keskustelua;

D: Ajat aika kovaa..

S: Miten kasijarrukaannos tehdaan?

D: No kohta naet, jos jatkat samaa vauhtia..

Harjoittelin myos pysahtelya ja liikkeellelahtoa - joita haluan harjoitella viela lisaa ennenkuin aloitan ajotunnit =D

 

Sitten oltiin menossa parrapuljuun Delgany'ssa, kun D halusi hakea sielta jotain tilaamiaan osia. Viereisen puljun idiootti oli kuitenkin blokannut perille vievan tien, pysakoimalla autonsa keskelle tieta. Kun D oli menossa vain lyhyelle asialle, han jatti auton siihen idioottimaisesti pysakoidyn auton taakse, mainitsi ohimennen kys. idiootille olevansa poissa vain hetken, ja meni sitten hoitamaan asiaansa. Mina odottelin autossa.

Heti D:n ehdittya nurkan taakse, se idiootti siirsi oman autonsa, pysakoiden sen tien sivuun, minne hanen olisi alunperinkin pitanyt se pysakoida. Vaan sitten se idiootti tuli D:n autolle, istahti kuskin paikalle sanomatta mulle sanaakaan (istuin siis viereisella paikalla), ja kaynnisti auton! :O Ma kysyin epauskoisen tiukkaan savyyn, etta mita han meinasi tehda. Sanoi siirtavansa auton, kun se oli tiella! Siis voi vittu mika riemuidiootti!!!

Totesin hanelle, etta emme edes olisi siina, ellei Se Toinen Auto olisi blokannut tieta (=hanen autonsa..), mutta aija oli vaan asennevammaisena siina, eika edes osannut pysakoida kunnolla, vaan ihan vinoon! Jebus, mulla on tahan mennessa alle puoli tuntia ajokokemusta, mutta olisin osannut pysakoida paremmin.

Ma en yleensakaan pahemmin pida ihmisista (=elaimet ovat parempia), joten en halua jonkun riemuidiootin tunkevan henk.koht. tilaani, varsinkaan tuolla asenteella. Han tiesi aivan hyvin, missa auton omistaja oli, ja olisi voinut kavella sinne nurkan taakse pyytamaan hanta siirtamaan autonsa, mutta ei.. Ma en tieda mika on carjacking suomeksi, mutta se on joka tapauksessa rikos.

Toisessa blogissani asiasta enemman, kuvien kera.