In Glencree 2 x cup-a-soup (mushroom)

Vas: Kanaa, chips, salaattia ja dippi (Glencree'ssa).. Oik: kaksi kuppikeittoa (herkkusieni) hienossa muovikulhossani, jota kaytan usein ullakkolautasena..

Snack

Yoplait hasselpahkinajogurtti ja karamellikeksi.. Vuosia ja vuosia sitten, kun asuin Galwayssa, ostin jotain aivan ihanaa pahkinajogurttia, mutten valitettavasti muista merkkia tai pahkinatyyppia.. Se ei kuitenkaan ollut tama, koska en todellakaan pitanyt tasta jogurtista! Soin sen kuitenkin, kun en tykkaa heittaa ruokaa menemaan.

Pilsner Urquell Tesco bitter lemon (new label!)

En ole tana vuonna juonut melkein ollenkaan alkoholia, mutta join muutama viikko/kuukausi sitten pitkasta aikaa pari kaljaa, ja oli ihan hyvaa. Ostin sitten pari lisaa, mutten lopulta edes onnistunut juomaan niita samana paivana! Tesco bitter lemon kuitenkin maistuu edelleen (mixer, alkoholiton siis). Yleensa haluan kaiken taysilla kaloreilla ja inhoan syvasti kaikenlaisia 'kevyita' ruokia ja juomia, mutta mielestani Tesco bitter lemon maistuu paremmalta low calorie -versiona.

Chicken & bacon pasta Chicken & bacon pasta

Tesco chicken & bacon pasta.

Tayto Occasions party mix Oreo

Tayto Occasions party mix, ja Oreo-keksit.. En ollut ikina maistanut Oreo-kekseja, ennenkuin joskus muutama kuukausi sitten. Domino-keksit ovat samankaltaisia, mutta Oreot ovat mielestani parempia.

Sambo and beer

Juusto- ja kurkkuvoikko, ja olut. Tonnikalasalaattikausi on ohi, ja olen viime aikoina elellyt lahinna voikoilla, perunalastuilla ja kekseilla..

Glenview Hotel & gardens - 90th birthday 90th birthday cake

90v-muonat.. Soin lohta (Glenview Hotel'issa).. Kakku oli Bray Main Streetilla olevasta kakkukaupasta, jonka nimea en ikina muista, mutta tuo heidan taytekakkunsa on tosi hyvaa.

Sardine sambos & brack Orangina

Vas: viimeiset reissumiehet, ja sardiinia tomaattikastikkeessa, seka
brack-siivu.. Oik: Orangina.. Join ensimmaisen Oranginani Lontoossa, v. '89, ja ihastuin siihen taysin! Sita ei ainakaan siihen aikaan saanut Suomesta - saakohan nykyisin? Se oli ennen niissa sopoissa pyoreissa lasipulloissa, mita en tosin ole nahnyt aikoihin.. Vielakohan niita myydaan? Edellisesta Oranginastani oli varmasti ainakin 10-15 vuotta, joten ostin jokunen paiva sitten six-pack'in. Oikeastaan halusin vain yhden, mutta six-pack oli ainoa loytamani vaihtoehto, ja onhan se hyvaa edelleen..

Lunchables Lunchables

Tatakaan en ollut syonyt sitten Galway-aikojen.. Tuskin tulee enaa ostettua, kun ei maistunut ollenkaan niin hyvalta enaa.

Yogurt Soda bread minis & salmon

Vas: Activia luumujogurtti.. Kyllastyin kreikkalaiseen jogurttiin, mita olen popsinut aika paljon, ja tama oli ihan hyvaa vaihtelua.. Oik: mini soda bread (jota ei jostain syysta loydy
taalta), kylmasavulohen kanssa.