Saimme joululahjaksi ihanan uuden printteri-skanneri-kopiokoneen (jonka taisin jo mainita täälläkin), ja kun halusin innokkaasti heti leikkiä sillä, niin aloitin kirjoittamalla vanhemmilleni kuvakirjeen. Printtasin kaiken kaikkiaan kahdeksan sivua; kaksi sivua, joissa tuo jouluateriastamme kertova blogikirjoitukseni kuvineen, koska se varmaan huvittaisi heitä - eivät siis ole nettikäyttäjiä.. lisäksi neljä täyttä sivua kuvia lyhyine selostuksineen, yhden sivun kirje, joka oli suurimmaksi osin tekstiä, ja vielä kaksi erillistä isompaa kuvaa yhdellä arkilla, joka ei varsinaisesti ollut osa kirjettä, mutta halusin näyttää ne kuvat heille. Ei siis mitään hirmu yksityistä, koska olen jo postittanut ne kaikki kuvat netissä (paitsi ne kaksi erillistä, jotka eivät ole omiani), eikä itse kirjeessäkään ollut mitään privaattia, kun olemme sen verran usein yhteyksissä tekstarein ja puheluin, ettei kirjeeseen jäänyt mitään sellaista, ja se olikin ohessa vain kuvien kumppanina. Silti, postiin pitäisi voida luottaa!!!

Ei todellakaan ollut mahdollista, että kirje olisi voitu avata vahingossa, koska varmistin kirjekuoren oman liimauksen vielä kirkkaalla teipillä, jonka viimeistelin tarranauhan paloilla, joissa luki "LOVE". Kysyin äidiltä miten kuori oli avattu - kuulemma siististi veitsellä tms. alareunasta ja toisesta päädystä. Oletan arvaavani mitä tapahtui: kuori oli paksuhko (45g - punnitsin sen varmistaakseni, että laitoin tarpeeksi merkkejä) ja postitettu 31/12 (siis joulun tienoilla).. Joku saatanan kriminaali siis sai sen näppeihinsä ja ajatteli, että siellä voi olla rahaa, joten päätti avata sen. Ihmettelen vaan, että antoivat kuitenkin itse kuoren mennä perille. Ja kun sieltä nyt ei sitten mitään rahoja tai muuta arvokasta löytynyt, niin olisivat v-u voineet edes laittaa sen kirjeen takaisin sinne kuoreen?!

Mulla on ne tiedostot edelleen koneella, eli voin printata identtisen kirjeen vanhemmilleni, mutta v-uttaa silti, että jonkun helvetin sisäsiittoisen kusipäärikollisen takia joudun tuhlaamaan kamalasti mustetta, ja vanhempani joutuvat nyt odottelemaan kirjettä kauemmin - JOS posti siis saa sen perille edes toisella kerralla! Joudun myös ostamaan lisää postimerkkejä, koska käytin juuri varastoni loppuun..

Kirje pudotettiin Bray'n Main Streetilla (Novara Roadin lähellä) olevaan postilaatikkoon, 31. joulukuuta 2007. Samalla postitettiin toinen kirje ystävälleni H:lle (jolta pitääkin kysyä saiko hän koskaan omaansa..). En usko, että kenelläkään oli mahdollisuutta koskea kirjeeseen Irlannin päädyssä, joten se saatanan kriminaali löytynee Suomesta.

Haluan vastauksia sekä Irlannin An Postilta että Suomen Postilta! Auon päätäni, kunnes saan vastauksia.