Tänään oli sitten se aiemmin mainitsemani demo, paikallisessa askartelukaupassa. Menin paikalle hiukan ennen 11am, ja olin luvannut ostaa Maarialle goody bagin. Itse en ajatellut ostaa mitään, kun on nyt kaikenlaista uutta muutenkin..

060916demo01s.jpg
Kuvassa Frances Boylan demonstroi 'blending chalksien' käyttöä (en tiedä / muista tuota suomeksi.. epäilen jotain liituja, mutta itselleni tulee mieleen taululiidut, kun taas kuvan materiaalit ovat kovempia ja levitetään luomivärin tapaan). Frances oli viimeksikin pitämässä korttidemon, ja hän on oikein hyvä esittelijä, joka näyttää selkeästi kaikki työskentelytavat ja esittelee kiitettävän paljon materiaaliesimerkkejä. Varsinkin ne materiaalijipot ovat kiinnostavia, koska itse ei kuitenkaan pysty ostamaan ihan kaikkea kokeiltavaksi, eli on kiva nähdä tarkkaan millaista jälkeä milläkin yhdistelmillä tulee, ja ostaa sitten se itseä miellyttävä yhdistelmä.

060916demo02s.jpg
Mulle selvisi vasta paikan päällä, että goody bagit eivät olekaan kaikki identtisiä (kuten DoCraftin goody bagit edellisessä demossa). Eivät tulleet maininneeksi asiaa, kun sain sen esittely-bagin. Kuvassa vain pieni osa valikoimasta, joka oli levitelty ympäri kauppaa, niin että sellaisen voi helposti poimia mukaansa, vaikka demo-alueella sattuikin olemaan välillä ruuhkaa. Kaikissa kasseissa oli toki suunnilleen samat jutut, mutta vaihtelua oli siis väreissä ja kuvioissa. Se oli oikeastaan todella kiva idea, ja siellä olikin innokasta tutkailua, kun kaikki etsivät nimenomaan sellaista goody bagia, jossa kaikki olisi itselle uutta. Ja tokihan minäkin sitten halusin itselleni toisen kassin! Vaan totesin, että mulla oli vain 35 euroa mukana, kun kahden goody bagin hinnaksi tulisi siis 40 euroa.. En tietenkään olisi jättänyt Maarian goody bagia hankkimatta, kun olin sen luvannut ostaa, eikä hän päässyt itse paikalle. Mutta halusin silti kovasti itselleni sellaisen bagin, jossa oli värikkäitä kuviopapereita.. Päätin sitten kysyä, josko pistäisivät toisen bagin mulle sivuun, jos tulisin maksamaan sen myöhemmin. Tiskin takana sattui olemaan just se omistajista, joka soitti mulle siitä ekasta goody bagista, ja kun hän tunnisti mut, sainkin ne molemmat bagit 35 eurolla - ja lisäksi DoCrafts bumper pack'in, jossa on heidän uusin lehtensä, sekä DoCrafts 2006/2007 tuotekuvasto! Ihan kiva! Melkein leijuin kotiin, silkasta ilosta.

060916demo03s.jpg
Kuvassa tuomiseni - Maarian goody bag, minun toinen versioni, ja em. bumper pack. Nyt on sitten rahat finito!

060916demo04s.jpg
Maarian goody bagin sisältö - tuosta vaaleansinisestä minialbumista ja hopeisista lumihiutaleista voisi tulla vaikka ihana talvinen leikekirja.. Ihq-ja!

060916demo05s.jpg
Mun bagini sisältö - ihastuin todella noihin kukkaprintteihin (vasemmalla)! Maariallakin on kivoja printtejä, ja jos häntä huvittaa, voisimme puolittaa printtipaperit, niin molemmille tulisi vielä enemmän kuvioita.

060916demo06s.jpg
Ja tässä se DoCrafts bumper pack. Ehdin jo plaraamaan, ja varsinkin tuotekuvasto on kuin jyystölehti pervolle, paitsi paljon huikeampi kokemus! Haluan ihan kaiken.

(Isommat kuvat Bray Forumilla)