In Helsinki..

Hiukan kevyempi aamupala tanaan..

In Helsinki..

Stockan lehdessa oli IHANA vihrea (Angry Birds) sikapaita, mutta vain lasten kokoja =/

In Helsinki..

*Tirsk*...

In Helsinki..   In Helsinki..

Ihana taiteilija, jonka tapasin joitakin kertoja joskus n. miljoona vuotta sitten.. Olin just muutamaa viikkoa aiemmin ajatellut hanta, ja miettinyt etta vielakohan han on hengissa, muttei nakojaan sitten ollut. Eli kuitenkin 101-vuotiaaksi!

In Helsinki..

In Helsinki..   In Helsinki..

Lisaa paasiaislammasta (yms.), seka lammaslihamureketta, ja parsakaalilaatikkoa.. Jalkiruuaksi siivu aidin tekemaa omenapiirakkaa, ja sen paalla jamat tiramisú-kakusta, jota aiti teki tiistaiksi - heille oli tulossa toinen vieras, kun olin jo lahtenyt.

In Helsinki..

Komea sonni! (Ja kauniit silmat..)

In Helsinki..   In Helsinki..
Katsottiin nuo ylla mainitut ohjelmat, mina paivana nyt tulivatkaan telkkarista.. Se suomalaiskirurgeista kertova ohjelma (vapaaehtoistyota Keniassa lomillaan) oli kiinnostava, mutta olisi saanut olla pidempi. Tuollaisenaan se jai hiukan pintaraapaisuksi. Tuosta punk-hemmosta ilmeisesti nousi jonkin sortin kohu - minusta han oli varsin hilpea =D

In Helsinki..   In Helsinki..   In Helsinki..

Tassa olisi parvekevideo, mutta kun Vuodatukseen ei kai vielakaan voi lisata videota, niin pistan sen tahan linkkina.

In Helsinki..

In Helsinki..   In Helsinki..

In Helsinki..

En mennyt nukkumaan viimeisena iltana, kun piti kuitenkin lahtea lentokentalle jo keskella yota. Olisin ottanut taksin, mutta vanhukset halusivat sitten kuskata minut kentalle, joten he nukkuivat jonkin aikaa ja mina luin kirjan loppuun, facebookitin, ja lopulta pakkasin kamani.