Olin eilen toisella ajotunnillani. Aloitin pienella kierroksella siella samalla alueella kuin ekalla tunnillakin, ja kun ajaminen alkoi taas sujua (pienten alkuvaikeuksien jalkeen), ajoin alas samaa makea missa ekalla tunnilla havaitsin garda-auton takanani, mutta talla kertaa kaannyin Herbert Roadia vasemmalle, ajaen sitten Kilbride Lanelle asti, missa taisi olla eka liikennevalotilanteeni, sitten Boghall Road ja Vevay Road, mista olin kaantymassa (valojen jalkeen) oikealle, kun havaitsin jonkun idiootin ajavan vastaantulevan liikenteen kaistalla, oikealta puoleltani - itse olin siis jo asianmukaisesti oikealle kaantyvan liikenteen kaistalla.. :o Koska kys. autoilija ei kuitenkaan vaikuttanut omaan tilanteeseeni, ja olin itse sen verran uudessa tilanteessa etta piti keskittya siihen taysilla, en valitettavasti voinut seurata miten se tumpelo sitten eteni siita, mutta ajo-opettajanikin manasi kys. autoilijan tyhmyytta.
Kaannyin sitten Putland Roadille, ja ajoin pehmeasti ramppien yli (ilman kehotusta), kaantyen sitten Meath Roadille, ja sen toisesta paadysta Albert Avenuen kautta Strand Roadille (eli Seafrontille), mista sataman ohi ja kotiin =)
Sain palautetta, etta suoriuduin hienosti ja kontrolloin kuulemma onnistuneesti kytkinta. Itse huomasin, etten panikoi liikenteessa, vaikka olikin kaikenlaisia uusia tilanteita kerralla. Tietty hirmu paljon viela opittavaa, mutta eilisen(kin) jalkeen jai tosi hyva fiilis. (Koko reitti taalla) Torstaina taas ajotunti, ja plarasin jo kaytettyja autoja, kun ajattelin etta voisin saman tien ostaa sen auton jo tassa vaiheessa ja paasta sitten harjoittelemaan omalla autolla. En tosin saa ajaa omin pain ennenkuin saan tayden kortin, enka oikein kesta olla D:n kanssa samassa autossa kun en jaksa kuunnella sita liikennenillitysta (varsinkaan kun itse viela harjoittelen..), etta saa nyt nahda kenet loytaisin apukuskiksi. Ajokortilliset ystavani kun tuppaavat asumaan aika kaukana Bray'sta.