Ma olen repinyt hiuksiani tuon inhottavan Rokote.fi-mainoskampanjan takia, joka pyorii ainakin Suomen nettitabloidien saiteilla. Siis nimenomaan se pakkosoitolla toimiva aanisaaste arsyttaa! Haluan itse valita mita kuuntelen netista, enka todellakaan halua jotain helvetin mainospotaskaa, varsinkin kun se tunkee korville melkein joka sivulta, kun yrittaa lukea suomalaisuutisia! Kavin siis asken Rokote.fi-saitilla lahettamassa palautetta.. Hei,

En tieda, onko tama oikea osoite viestilleni, mutta antaisin negatiivista palautetta Rokote.fi-saitin mainoskampanjasta, joka pyorii parhaillaan ainakin IltaSanomien ja Iltalehden saiteilla.

Mainokset ovat muuten ihan OK, mutta ne alkavat automaattisesti pitaa metelia, ilmeisesti jos kursori sattuu osumaan mainoksen kohdalle, sivua ylos tai alas skrollatessa. Tama on TODELLA raivostuttavaa ja toimii pikemminkin saittianne vastaan kuin sen puolesta.

Voisitteko ystavallisesti ottaa yhteytta mainosvakeenne ja pyytaa lisaamaan niihin mainoksiin nappulan, joka antaisi ihmisten itse paattaa, kuunnellako mainoksen aania vai ei? Olen kylla havainnut, etta aanen voi jo nyt hiljentaa, mutta vasta kun se on jo alkanut. Kun mainosta esiintyy nettilehdissa useammilla sivuilla, arsyttavaa aanisaastetta joutuu kuuntelemaan useampaan otteeseen.

Terveisin,

Stella Stenroos
Toivottavasti he tekevat asialle jotain! Muuten taytyy harkita uutispimentoa suomalaisuutisten osalta. (Pitaiskohan valittaa suoraan niille tabloideillekin?)