DSCN9434.jpg

Aloitan lauantaiaamun kuvalla, kun Facebook-linkki ottaa yleensä jutusta ekan kuvan, enkä halua siihen jotain perjantaiaamun uunivoikkoja;

DSCN9432.jpg

Perjantaiaamuna oli siis sen verran aikaa, että tein uunivoikkoja, joista pari aamupalaksi ja loput duunieväiksi. Tomaattiviipaleita (joista poistin ne siemenet, ettei lepiin tullut liikaa kosteutta) ja kahta erilaista juustoa.

Olen vuoden alusta asti kirjoittanut joka päivä päiväkirjaa, ennen nukkumaanmenoa. Perjantaina unohtui, ja nukkumaan mennessäni ajattelin, että kirjoitan sitten lauantaiaamuna.. No, dementia iski sittemmin, enkä vieläkään ole muistanut perjantaista oikein mitään =D Ehkä muistan ensi viikolla..?

DSCN9433.jpg    DSCN9435.jpg

DSCN9437.jpg    DSCN9436.jpg

Lauantaina oli kaunista. Heräsin aika myöhään, ja kävin Supervalussa tekemässä viikon ostokset.

Pakolliset muonaräpsyt;

DSCN9438.jpg    DSCN9440.jpg

DSCN9439.jpg    DSCN9442.jpg

DSCN9443.jpg

D:n oli tarkoitus tulla katsomaan Wayward Pines -maraton, eli kaikki kuusi (toistaiseksi tullutta) jaksoa kerralla, kun hän ei ollut vielä nähnyt sarjaa ollenkaan. Hän oli kuitenkin ostanut itselleen e-tupakan, ja valinnut sellaisen mustikan makuisen, missä oli vahvin mahdollinen annos nikotiinia. Oli ajanut pärrällä Laragh'an (missä tapaa pärrätuttujaan), ja poltellut sitten sitä e-tupakkaa, nauttien mustikkahöyryistä, kunnes nikotiinimäärä yllätti =D Oli kuulemma mennyt lakananvalkoiseksi ja valunut kylmää hikeä, ja joutui lojumaan siellä jonkin aikaa ennenkuin jaksoi ajaa takaisin kotiin. Niin ei sitten ollut oikein ajokunnossa, tullakseen Meathiin asti kyläilemään.

Olin ostanut piri piri -kanaa ja perunagratiinia, sellaisina uunivuoka-annoksina, mitkä piti vain viskata uuniin reiluksi puoleksi tunniksi. Kun en ollut varma, tulisiko D seuraavana päivänä, niin popsin sitten em. ruokaa jo lauantaina, ja puolet jäi sunnuntaiksi. Oli tosi hyvää.

Ostin pitkästä aikaa jäätelöäkin! Olin varmaan yli vuoden suunnitellut, mutta se on aina jäänyt, syystä tai toisesta. Olen aina ennen tykännyt juuri tuosta vaniljajäätelöstä, mutta tällä kertaa se maistui ylimakealle =/ Ehkä seuraavalla kerralla kokeilen kotitekoista, niin voi itse vaikuttaa makeuteen..

DSCN9444.jpg

Valvoin sunnuntaiaamuun asti, ja nukuin lopulta sohvalla, kun en jaksanut siirtyä yläkertaan =D

Sunnuntaina D rimpaisi olevansa tulossa iltapäivällä. Sää oli aika ankea, kunnes vasta alkuillasta tuli aurinkoista. D oli ensin käynyt Laragh'ssa, missä oli kuulemma koko aamupäivän ollut aurinkoista ja kesäistä.

Otin hiukan kotiräpsyjä..

DSCN9445.jpg

En ilmeisesti ikinä pääse eroon pahvilaatikoista, kun kissat rakastavat niitä..

En myöskään taida ikinä saada omia tauluja seinille, kun vasarani on edelleen Bray'ssa, mistä unohdan aina napata sen mukaani.. Hiukan hermostuttaisi myös laittaa taulut paikoilleen ennenkuin on kirjahyllyt, koska voin hyvin kuvitella kissojen hyökkäävän tauluille, ja pahimmillaan pudottavan ne seiniltä.. (Edesmenneet Oimo ja Thatsit pudottivat Galwayssa ison Linnovaarani, joka onneksi putosi vain ruokapöydälle, eikä mennyt rikki.. Sittemmin Bray'ssa, pudottivat suosikkitauluni, jonka lasi meni rikki, enkä ole vieläkään saanut hommattua siihen uutta lasia - taulu on ollut jo vuosia huolellisesti pakattuna, ettei mene pilalle, kun on ilman lasia..)

DSCN9447.jpg    DSCN9446.jpg

DSCN9448.jpg

Keittiö toimii varastona.. Portaiden alla on kaikenlaista roinaa, mistä osan voisi varmaan jo hävittää, kunhan ehdin / jaksan / viitsin / muistan.. Ruokapöytä ei ole ollut ollenkaan ruokailukäytössä, kun siihen kasaantuu jatkuvasti ruokaostoksia, puhdasta pyykkiä, yms. sekalaista.. Tuolien alla puolestaan vesivarasto, eli pullotolkulla Wicklow'n vettä - täkäläinen kova vesi tekee jo kertakäytöllä vedenkeittimestä ja kahvimasiinasta samean, joten laitan niihin vain Bray'sta hakemaani vettä. Kissatkin juovat ihanan kirkasta Wicklow'n vettä =) Cuddles myös nukkuu toisinaan keittiön tuoleilla, joten istuimet ovat ihan kestokarvaiset..

DSCN9449.jpg

DSCN9450.jpg

Nyt on sentään osa pöytää näkyvillä =D Raivasin..

DSCN9451.jpg

Tuossa oikealla olevan laatikkopinon paikalle on tarkoitus laittaa iso kirjalipastonukkekotini, sitten kun saan sen tuotua Bray'sta.. Ei mahdu autooni, eli on jossain vaiheessa hoidettava paku asialle, mutta vasta sitten kun on tilaa tuoda kaikki loput kamat Bray'sta. Siellä on siis lisäksi mm. treadmill (juoksumatto? sellainen iso ja painava, joka tosin taittuu kokoon, ettei vie koko ajan lattiatilaa), futon (taittuu mukavaksi tuoliksi ja avautuu epämukavaksi pediksi), ja puinen sohvapöytä, joka ei sovi ollenkaan nykykodin tyyliin, mutta saanen tungettua sen johonkin makuuhuoneen nurkkaan, kun en halua luopua siitä.

DSCN9452.jpg    DSCN9453.jpg

DSCN9454.jpg    DSCN9455.jpg

DSCN9456.jpg    DSCN9457.jpg

DSCN9459.jpg    DSCN9458.jpg

DSCN9460.jpg

Piri piri -kanaa oli vain yhden hengen ateriaksi, joten viskasin perunoita, nakkipaloja ja puolalaismakkarakuutioita uuniin..

Katsottiin sitten ne Wayward Pines -jaksot, ja oli oikeastaan kiinnostavaa katsoa ne uudelleen, nyt kun sarjan idea on jo paljastunut..

Mutta kello on jo kaksi, ja vien auton korjaamolle klo 8:30 aamulla, että nyt pikaisesti nukkumaan..