Tulipa taas mesetettya aamuneljaan asti, vaikka tiesin etta pitaisi herata tanaan aikaisemmin, kun H:lla oli lyhyt koulupaiva - muistaakseni opettajilla oli joku kokous iltapaivalla, tms.. Olin lisaksi luvannut printata H:lle sen julistekuvan, joten piti viela ennen nukkumaanmenoa rahdata laptop ullakolle (mika oli helpompaa kuin printterin rahtaaminen ullakolta alakertaan ja taas takaisin), joskin olin jattanyt sen printtaamisen aamuksi - mika on tosin omalla kohdallani yleensa iltapaiva..
Herasin sitten puolenpaivan jalkeen, ja olin just plaraamassa sopivaa kuvaa printattavaksi, kun H soitti klo 12:36, ja sanoi just paasseensa koulusta. Eek! :O Ryntasin vaihtamaan vaatteita, ja sitten palasin printtaushommiin. Ehdin onneksi palata laptopin ja muun salan kanssa alakertaan, ja jopa popsimaan pika-aamupalan + paivan kalenterisuklaan, ennenkuin H ehti meille asti.

I printed H's picture for the poster she'd made at school..

Tanaan aloitimme lukutehtavalla - muinaisen Egyptin kuviteltu meikkimainos! =D Tekstista loytyi aika monta uutta sanaa, jotka H kirjoitti vihkoon sanakirjan selityksien kera. Sitten kirjoitimme paivan viisi lausetta, ja teimme matikan varitystehtavan, missa annettuun monisteeseen piti varittaa ja listata kahdella jaolliset numerot (listan kohdalla vain 40 asti, varittaen hiukan enemman).
Varityslaksyna (!!!) oli myos joulupukki ja joulukuusi - H halusi tietaa mika on joulukuusi suomeksi =)

Colouring & decorating homework! Colouring & decorating homework!

Piirsin eilen aloitettuun pojan lahjakuoreen viela jalkapallon ja tontun.. H halusi ne piirrokset nimenomaan tuohon lappapuolelle.

H wanted me to make an envelope for a boy..

Lisays: Unohdin mainita, etta H:n ollessa meilla, yksi tuttu garda toi yhden uuden asiakkaan koneineen. Ei ollut aiemmin nahnyt H:a, joten kysyi multa, mista H on kotoisin (kun H oli itse ihan ujona). B on nimenomaan community garda, ja tuntee melkein kaikki - tekee myos ahkerasti tuttavuutta eri vahemmistojen kanssa, ja opettelee mm. mandariinikiinaa, paikallisten kiinalaisten opastuksella. Olen ehka maininnut hanet ennenkin. H kysyi multa, miksi poliisi on taalla =D Sanoin, etta poliisi toi tietsikan korjattavaksi!