Ollaan jo pitkaan mietitty jotain ratkaisua takapuutarhaan.. Nykyisen vajan katto on taysin laho, ja tarkoituksena on ollut paasta eroon koko vajasta, mutta on ollut hankala paattaa mita laittaa tilalle. Daniel haluaisi tyopajan, jossa mm. askarrella parran kimpussa yms., ja lisaksi ruohonleikkurille ja muille puutarhavalineille pitaisi loytya sailytystila.

Joitakin viikkoja sitten, anoppi lupasi kustantaa uuden vajan, ja Daniel teki siita jo tilauksen. Olisimme itse purkaneet vanhan vajan, tarvittaessa kaataneet laakerinlehtipuun (joka on ihana, mutta valitettavan hankalalla paikalla). Sitten pian sen jalkeen, anoppi sattui taas olemaan vittumaisella tuulella ja tiuskaisi Danielille, etta voi unohtaa koko vajan. Tilaus peruttiin, kun meilla ei sattumalta ole just nyt varaa uuteen vajaan.

Tanaan tuli sitten anopin tilaama heppu (sellainen n. 60v), jonka han sopi palkkaavansa ensi viikolla purkamaan vajan ja kaatamaan puun - 30 euron tuntihintaan! Kun heppu oli lahtenyt, Daniel kysyi miksi jollekin vieraalle pitaa maksaa aivan alyton tuntipalkka hommasta mika me voitaisiin tehda itse. Anoppi ilmoitti happamalla aanella, etta han ei ala odottelemaan vuosikausia, etta jotain tapahtuu asian tiimoilta, jne, jne, jne..!! Siis vitun homehuora.. Itse perui asian, joka olisi jo HOIDETTU, ja ihan omin voimin! Nyt sitten esittaa jotain marttyyria, jonka pitaa muka vuosikausia anoa jotain.. Lopuksi se amma viela ihan tahallaan haastoi riitaa poikansa kanssa, vaikka Danielilla oli just sokerit alhaalla ja han oli sen takia muutenkin valmiiksi karttyinen. Riitelevat monta kertaa paivassa..

Olen oikeastaan tosi onnellinen ettei meilla ole lapsia. En voisi kuvitella julmempaa tekoa kuin kuormittaa lapsia tuollaisen saatanan idioottiakan geeneilla.

Lisays: Hahaa.. Toimin go-betweenina, ja tuloksena anoppi paatti perua huomenna sen kalliin vajanpurkujutun, ja ma lupasin etta me hoidetaan homma Danielin kanssa, kunhan han parantelee olkapaansa (meni tanaan aamuvenyttelyn parissa jumiin). Sitten muistutin ohimennen anopille, etta IKEA Dublin aukeaa heinakuun lopulla, joten ainakaan talla hetkella han ei ole aikeissa yllattaa millaan kammohalpiskeittiolla.. Esittelin myos Sims2:ssa rakentamaani versiota meidan talosta ja puutarhasta, johon anoppi sentaan alysi ihastua, etta ei kai sitten ole 100% vajaa kuitenkaan..