Going to Glenmalure Looking for a missing bike part in Glenmalure

Kerroin aiemmin, etta kavimme 4/8 Glenmaluressa, yrittaen loytaa matkan varrelle pudonneen moottiripyoran osan (joka tosin jai loytymatta). Tuossa ylla suttuinen kuva turistivankkureista, joihin tormaa tuolla alueella aika usein, kun niita on siella tyrkylla vuokralle. Se on varmaan ihan kokemisen arvoinen tapa matkustaa hitaasti, mutta autoilijan nakokulmasta se on aika turhauttavaa, kun joutuu kapeilla teilla jatkuvasti odottelemaan ohittamisen mahdollisuutta, vankkureiden muodostaessa ruuhkaa taakseen..

Terminator moment Terminator moment

Poikkesimme kahville yhteen pubiin, jonka majoituspuolen aulassa oli joku ihme metallipatsas - meilla meni Terminator-vaihteelle.. Tuskin kukaan odottaisi tormaavansa tuollaiseen irlantilaisen maalaishotellin aulassa :o

Coffee break

Taalla on muuten edelleen aika harvinaista loytaa kahviloista tai pubeista sokerittomia makeutusaineita. Koska Danielilla on diabetes, mulla on yleensa Hermesetas-purkki kasilaukussa, niin on aina asia hoidossa, vaikkei kuppilasta loytyisikaan muuta kuin sokeria. (Vinkiksi tanne matkaaville diabeetikoille..)

Glenmacnass Glenmacnass

Glenmacnass

Nailta tienoilta oli se aiemmin postittamani,
tavattoman surkea lammasvideo.. =)

Glenmacnass

Wicklow Mountains Wicklow Mountains