Piti alunperin palauttaa H:n laptop heille eilen illalla, mutta backing up vei niin paljon aikaa, etta paatin lopulta rimpaista S:lle ja kysya sopisiko kylailla paivaa myohemmin. Kuulemma sopi. S kuitenkin rimpaisi kuuden jalkeen, etta eiko me ollakaan tulossa :o Kielimuurivaarinkasitys. S oli kylla ymmartanyt, etta tuotaisiin kone vasta myohemmin, mutta odotti meita yha kuudelta kylaan. No, D oli just lykannyt paivallisensa pannulle, joten jatin hanet ihan suosiolla kotiin ja lahdin sitten yksin kylailemaan kummipojan luokse. (Kuvassa H ja pikkuveljensa, eli kummipoikani - myoskin H.)

Istuttiin ensin siina olo/makuuhuoneen puolella, ja S oli taas tehnyt niita ihania kalapullia (ja isompia versioita, joissa myos kananmuna sisalla) joita ma rakastan, yms. Niita tuli popsittua ihan sopivasti, ja lisaksi valkosipulioliiveja.. Sitten S kysyi joko han tarjoaisi paivallisen :O (Reaktioni; "apua?! viela lisaa ruokaa???" LOL) Keittion nurkassa oleva ruokapoyta oli TAYNNA ruokaa (otin kuvankin, mutta se on viela netittamatta). Seka irlantilaista etta sri lankalaista ruokaa.. (OMG..) Pihvia, uuniperunamuussia, pippurikastiketta, salaattia, broccolia, riisia (jossa taas kaikkea kivaa seassa, nam), tulista lammascurrya, poppadoms.. Ja toki kaikkea piti syoda - jalkiruuaksi viela sitruunajuustokakkua!

Ruokailutilanne on aina jokseenkin kaoottinen. Ruokapoydassa on tilaa vain kahdelle ihmiselle, joten valilla istuin yksin, valilla H istui seuraksi, valilla aitinsa, ja koko ajan tayteltiin lautasia, kummipoika siirtyi sylista toiseen ja kiipeili valilla itsekseen pitkin keittiota, jne.. =)

S pakkasi ruokaa mukaan D:lle (tosin arvasin kylla, ettei hanelle kelpaisi kuin se juustokakku), ja lisaksi melkein pari pulloa viinia, kun heilla ei kukaan juo viinia. N lahetti D:lle myos konjakkia, vaikka selitin ettei D voi ottaa nykyisin ollenkaan alkoholia. S lahti sitten lasten kanssa iltakavelylle, saattamaan mua kotiin - H meni rullaluistimilla. S tietaa nyt hiukan tulevaisuudensuunnitelmistani..

Olin oikeassa sen D:n ruuan suhteen, joten ma popsin sitten aamupalaksi lammascurrya riisilla (siita oli muutaman tunnin jaakaappisailytyksen jalkeen tullut entista tulisempaa, ja popsin aina myos ne jalapenot, joten kieli oli ihanasti liekeissa!), ja ne loput tanaan paivalliseksi.