Enpa olekaan pitkaan aikaan vuodattanut tabloid-jutuista, mutta nyt on taas pakko.. Iltasanomien 'tyyliasiantuntija' arvosteli kesan haapareja seuraavasti - lainaan jutun kuvatekstit sellaisinaan; 1. Muotitoimittaja Jaakko Selin arvioi Sara Nunesin ja Jussi Ahteen häätyylin: Hyvä ja rohkea punainen, pariskunnan värit erittäin selkeät. Jussi tyylikkäin sulhanen. Miinusta: morsiamen puku hiukan tavallinen.

2. Marita ja Tomi Natri: Rohkea, morsiamen näköinen asu. Sulhanen tyylikäs ja komea. Jonkun mielestä morsiamen puvun vyötärö voi muistuttaa käärittyä tuulipuvun takkia.

3. Karita Tuomola ja Petri Tykkä: Hillitty, luonnollinen kokonaisuus. Suomen kauneimpana pidetyn naisen valinta on kuitenkin ehkä monelle pettymys. Väriä olisi voinut olla esimerkiksi huulissa.

4. Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen: Morsiamen huntu toimii hienosti, kimppu fantastinen. Sulhasen puku heikko lenkki, liivin väri sammuttaa morsiamen puvun valkoisen. Tyyli epäselvä.

5. Anna Eriksson ja Matti Pyykkö: Annalta tyylikäs ja rohkea repäisy, myös sulhasen pukeutuminen ennakkoluulotonta. Värit kunnossa. Hunturatkaisua olisi voinut vielä miettiä, kukissa olisi voinut olla enemmän väriä.

6. Janne ja Jaana Niinimaa: Pariskunta pelaa amerikkalaistyyppisessä kokonaisuudessa hyvin yhteen. Sulhasen musta kalvosinnappi hauska yksityiskohta. Morsiamen huntu näyttää halvalta ja lytätyltä.

7. Kirsi ja Janne Tulkki: Klassisen kaunis aviopari, sulhasen ryhti tekee paljon. Tavanomaisuutta liikaa, sulhasen solmuke olisi voinut olla valkoinen.
Etta tulipa taas sellaista v-umaista perusnegatiivisuutta, mita ei varmasti nae missaan muussa maassa kuin Suomessa! Siis mita liikkuu 'tyyliasiantuntijan' paassa, kun han menee julkisesti osoittelemaan toisten haakuvissa asioita, jotka ovat hanen mielestaan virheita?!? Haaparin pukeutuminen ja muut ulkonakoasiat ovat haaparin itsensa asia, kunhan nyt eivat mene missaan pornokorsettikumiasussa kirkkohaihin tms.

Toki jokaisella on oikeus mielipiteisiinsa ja niiden ilmaisuun, mutta on eri asia hihitella vaikka privaattikeskustelussa jonkun erikoiselle haapuvulle tai -kampaukselle, kuin julkaista laajalevikkisessa tabloidissa juttu, jossa joku tyyliasiantuntijaksi tituleerattu kateellinen paska haukkuu vaikkapa kauniin morsiamen huntua halvaksi ja lytatyksi tai pukua tavalliseksi. Onko ihan pakko aina yrittaa murskata toisten kauniit muistot?!? Suomessa nakojaan on.

On tullut vuosien mittaan luettua paljon vastaavia juttuja esim. irlantilaisista, englantilaisista ja amerikkalaisista lehdista - siis kuvia ja kommentteja seka tunnettujen etta tuntemattomien haaparien kuvista (Irlannissa on suht. tavallista julkaista paikallislehdessa myos ihan tavishaaparien kuvia, jos joku sattuu ihmettelemaan miksi lehdissa kommentoitaisiin ns. tuntemattomien haaparien kuvia), enka ole kertaakaan nahnyt negatiivista kommenttia, vaikka kaikki haaparit eivat olekaan malleja, saati savy savyyn designer-haapuvuissa. Taalla vaan osataan iloita siita, etta joku on mennyt naimisiin, ja antaa haaparille tilaa nayttaa juuri sellaiselta kuin he haluavat nayttaa suurena juhlapaivanaan. Tyyliasiantuntija voisi tulla tanne vaikka kurssille..