Eilen oli suhteellisen aurinkoista, joten nappasimme pari puutarhatuolia mukaan, ja ajoimme Lough Tay'lle, missa ajattelimme istua nauttien auringosta ja komeasta nakoalasta.. Mutta siella olikin bussilastillinen turisteja, jotka jaivat viela loiteroimaan siihen parkkikselle ja juomaan teeta (se oli sellainen pienempi, Over The Top Tours -bussi). Odottelimme heidan poistumistaan, mutta yhtakkia kaikkien paikalle autoilleiden olikin ihan pakko pysahtya just sille pikkuparkkikselle, eli meita ei enaa kiinnostanut jaada sinne, vaan jatkoimme matkaa Sally Gapille, ja sielta Glencree'hin. Talla kertaa emme kayneet lempparikahvilassamme, vaan istuimme tovin saksalaisella hautausmaalla, jonka viereiselta purolta tuo yllaoleva video.. Se on kaunis paikka, missa on melko takuuvarmasti rauhallista myos keskella turistisesonkia ja kauniilla ilmalla.



Kotiin palattuamme, videoin taas takapuutarhamme kukkia - talla kertaa lahietaisyydelta. Siina nakyy seka istutettuja kukkia etta kauniita rikkaruohoja =) Meidan puutarhassa saa kasvaa rauhassa, jos miellyttaa silmaa. Alla yksi suosikeistani - en ikina muista kys. kasvin nimea, mutta se kasvaa puutarhassamme ihan villina, joskin olen vuosia sitten siirrellyt sita jonkin verran. Ihania oransseja kukkia, jotka kukkivat muistaakseni aina heina-elokuun vaihteesta alkaen. (Jos joku tormaa naihin luonnossa ja haluaa omaan puutarhaansa samanlaisia, niin kannattaa napata kunnon tukku mukaan, juurisipuleineen.. Ne leviavat muutamassa vuodessa kunnon pehkoksi, kunhan olosuhteet ovat sopivat.)



Ja lopuksi viela pieni Thatsit-video. Hanta kiinnosti enemman putsailla itseaan, ja kun han lopulta siirtyi putsaamaan ahterinsa tienoota, jouduin lopettamaan videoimisen, kun olin purskahtaa nauruun =D