...tällaisen;
1. Mihin edellinen suhteesi kariutui?
Muutin pois. Ihan hyvät muistot, anyway!
2. Koska viimeksi poistit karvoja vartalostasi?
Muistaakseni 29/12/2006.
3. Mitä teit kello 8 tänä aamuna?
Nukuin!
4. Oletko hyvä matematiikassa?
Ihan kelpo.
5. Mitä muistat omasta Vanhojen päivästäsi?
En osallistunut. Kävin katsomassa ehkä n. 5 minuuttia ja menin sitten Lepakkoon kahville.
6. Onko kukaan sukulaisistasi tai esi-isistäsi kuuluisa?
Ehkä, ehkä ei. Who cares.
7. Oletko ottanut opintolainaa?
Ei ole ollut tarvetta moiselle, kun en ole koskaan opiskellut mitään. En ole ottanut muutakaan lainaa. Sellainen tuntuu sitovalta ja ahdistavalta ajatukselta.
8. Mitä posteljooni toi viimeksi?
Myöhästyneen joulukortin poliitikolta (tsk, tsk, tsk, ei osaa edes joulukortteja postittaa ajoissa!), valittelukortin postimyyntifirmalta, jolta oli loppunut kuvastot, kirjeen Nikonilta, jossa toivottiin osallistumista asiakaspalvelukyselyynsä, ja esitteen rintaliiviputiikista, joka on erikoistunut isoihin kuppikokoihin (jos joku haluaa esitteen ja mittanauhan, viskatkaa mulle emailitse koko nimi, postiosoite, email-osoite ja puhelinnumero).
9. Montaako erilaista juomaa olet juonut tänään?
Kello on nyt n. 1:25am, eli olen ehtinyt juoda vasta vettä. Eilisen puolella avatussa vinkkupullossakin on vielä melkein puolet jäljellä.
10. Jätätkö koskaan puhelinvastaajaviesteja ihmisille, joita yrität tavoittaa?
Soitan todella harvoin kenellekään muulle kuin äidilleni (tai varatakseni aikaa lekurille tms.), eli en pahemmin törmää puhelinvastaajiin. Viimeksi jätin sellaiseen viestejä, kun kamerani oli korjattavana. Eivät palauttaneet soittopyyntöjäni, mutta sain sittemmin kirjeitse oletetun valmistumispäivämäärän, ja myöhemmin kamera palasi just oletettuun aikaan postitse.
11. Kenelle menetit KONSERTTIneitsyytesi?
En muista, olin lapsi.
12. Kirjoittaisitko hiekkarannalla nimesi hiekkaan?
Todennäköisemmin piirtäisin hiekkaan jonkun tuhman kuvan.
13. Mikä on kivuliain toimenpide, jonka olet joutunut kestämään hammaslääkärissä?
Itse viisaudenhampaiden poistot eivät sattuneet, mutta niiden jälkeen tuli aivan kammottavia kipuja.. Toimenpiteenä ehkä se, kun ensin poistettiin kaikki 'neloset', ja heti sen jälkeen laitettiin kitalakea vasten eka oiontajuttu - kaikki edellämainittu siis joskus parikymppisenä, ja jouduin itse kustantamaan ihan kaiken, kun suunnilleen kaikki muut luokkakaverit (joilla ei ollut läheskään niin suurta oionnan tarvetta) saivat alle 10-vuotiaina oikomishoitonsa kouluhammashoitolassa ilmaiseksi. Mua vaan juoksutettiin n. kerran vuodessa kuulemassa, ettei muka ole tarvetta oikomishoidolle - kun sitten myöhemmin MAKSOIN ITSE sen TARVITSEMANI oikomishoidon, niin pääsin lopullisesti eroon vuosikausia vaivanneista kasvo- ja käsisäryistä, sekä käsien puutumisesta ja turpoamisesta, jonka takia jouduin kärsimään mm. pari turhaa ENMG-testiä. Yksi niitä vittumaisia asioita, joiden takia en koskaan voinut sietää Suomessa asumista, ja kiitän vielä näin kymmenen vuoden Irlannissa asumisen jälkeenkin jatkuvasti Luojaani, että olen päässyt siitä maasta pois. Toivon kaikesta sydämestäni niille kouluhammashoitolan saatanallisille nilkeille ainakin kymmenkertaisia särkyjä omiini verrattuna, ja toivon, että saavat vaikka persmädän ja luusyövän. Joo ja migreenin.
14. Mitä löytyy kotisi takaovelta?
Lauma kissoja (ei omia), jotka odottelevat päivittäistä ateriaansa. En mä turhaan kutsu itseäni kissatädiksi.
15. Onko suunnitelmia perjantai-illalle?
No ei ole.
16. Pidätkö siitä, millaiseksi merivesi tekee hiuksesi?
Riippuu merivedestä. Suomen merivesi ei ole niin suolaista, eli se teki hiukset kivan pehmeiksi, mutta Irlannin merivesi on sen verran suolaista, että on kyllä päästävä sen jälkeen suihkuun.. Nimim. ei suolapuikkoja tukasta, kiitos.
17. Söisitkö yksin juhlapussillisen sipsejä?
Todennäköisesti söisin, mutta tuskin kerralla. En muista millainen on juhlapussillinen, mutta kun etsin taannoin Alepasta pientä pussia juusto-snackseja, niin eihän sieltä löytynyt mitään suolaista pienissä pusseissa! Sellainen perunalastupussi, joka olisi Irlannissa megakokoinen, oli Suomessa nimeltään minipussi :O Tosin en mä muutenkaan saisi syödä suolaa, mutta heitin joulun ajaksi terveellisen ruokavalion metsään, ja ostin siinä sitten saman tien "minipussin" perunalastujakin, ja jätesäkillisen juusto-snackseja. Jälkimmäisistä toin yli puolet Irlantiin, kun en ehtinyt Suomessa syömään. Ahmin sitten ne järjestelmällisesti loppuun uuden vuoden aattoiltana, ja vuoden vaihtuessa, pusua seurasi dialogi:
- did I taste of cheesy poofs?
- no.. did I taste of Zovirax?
- no..

18. Oletko koskaan käynyt planetaariossa?
Kerran Lontoossa, ja se oli tosi traumaattinen kokemus. Mulla oli kurkkutulehdus (jonka sain perinteisesti joka ikisellä Lontoon reissulla, kun tube-tunneleissa oli viileää ja tuulista, ja muualla helteistä), joka sitten päätti ruveta hinkuyskäksi siellä planetaariossa, jossa istuin keskellä tosi pitkää penkkiriviä, enkä voinut lähteä sieltä minnekään ennenkuin valot laitettiin taas päälle ja muutkin poistuivat.. Mitä enemmän yritin olla yskimättä, sitä pahemmin yskitti. En varmaan halua enää koskaan mihinkään planetaarioon!
19. Käytätkö kylpypyyhettä useammin kuin kerran ennen kuin se joutaa pyykkiin?
No kyllä!
20. Mainitse muutama asia, joka saa sinut innostumaan.
Hauskat ja söpöt asiat, yms..
21. Nimeä lempivanukkaasi?
Mä en muista mitä on vanukas! Ts. oletan tietäväni sanan perusteella koostumuksen, muttei tule mieleen mitään sellaista syötyä, vaikka varmaan olenkin syönyt. Ei kun joo.. Siis onko vanukas jotain "jacky makupala" juttua? Taisin joskus tykätä niistä kaikista, mutta varsinkin sellaisesta vaaleanruskeasta, joka oli tosi löllöä.. En muista oliko sen purkki vaaleanruskea vai sininen..
22. Kuvaile avaimenperääsi.
Saint Christopher, suojelusenkeli, Superquinnin value card.
23. Missä säilytät kolikoitasi?
Mulla on pieni nahkainen kukkaro, jonka toisessa taskussa on avaimet, miniruusukko (ja nyt myös metallinen ruusukko, jonka sain äidiltä joulukuussa), muistilappu, pari minttulastuaskia ja Vicks inhalaattori. Toisessa taskussa on sitten kaikki rahani, jos mulla sattuu olemaan yhtään. Yleensä ei ole mitään.
24. Koska viimeksi puhuit suuren yleisön edessä?
Mikä on "suuri" yleisö?
25. Minkälaisen talvitakin omistat?
N. 12-13 vuotta vanhan mustan A-mallisen, jossa on tekoturkiskaulus ja -hihansuut.
26. Minkälainen sää oli lakkiaispäivänäsi?
Ainakin oli kuivaa, mutten muista oliko aurinkoista vai ei. Taisi olla hiukan tuulista?
27. Nukutko makuuhuoneen ovi kiinni vai auki?
Raollaan, että kissat voivat kulkea vapaasti. Tosin jos nukun ullakolla, niin sinnehän ei edes ole ovea.