IMG_20151025_211136.jpg    IMG_20151025_211604.jpg

Tilattiin vielä sunnuntai-iltana se tavallinen satsi Bombay Pantry'sta, ennenkuin lähdin kotiin.

IMG_20151026_001453.jpg    IMG_20151026_002055.jpg

En ollut ajanut muuta kuin Esmeraldaa, sitten ihan ekojen ajotuntieni joskus muutama vuosi sitten, joten sunnuntai-ilta oli sopiva ajankohta huristella Bray'n läpi, kun ei ollut paljon liikennettä, niin ehti hiukan totutella "uuteen" autoon. (D:n vm. 2006 Peugeot 206, lainassa kunnes saan Esmeraldani takaisin.) Muistin laittaa L-tarratkin vasta kotona =D

Ei ole ollenkaan sellainen rallipeli kuin rakas Esmeraldani, mikä on toisaalta ihan hyvä asia.. Helpompi ajaa hillitymmin, kun ei ole oma auto, ja D varoitti että renkaat liukuvat helposti sateella (mitä toki testasin jo yhdessä liikenneympyrässä, kun halusin tietää rajani). En edes motarilla mennyt yli 130km/h.

IMG_20151026_204504.jpg

Maanantaina duunissa oman teamin heppuja iljetti, kun kuulivat että kolarikallen takia tulee kolaritutkinta, kun ei voinut vaan myöntää aiheuttaneensa kolarin. (Näin muuten kolarikallen, kun kävelin deskinsä ohi - ei kehdannut katsoa silmiin, ja onkin sittemmin ollut lomalla..) Ahkera sotkija halusi tietää, kuka kolarikalle on, että olisi mennyt nillittämään sille! =D En kertonut, ja pyysin ettei nillittäisi. Vakuutusyhtiö saa hoitaa asian.

Kanttiinin tytöt olivat antaneet ahkeralle sotkijalle suklaapatukoita, joista sain muutaman =D

Kun ajoin sateessa kotiin, havaitsin, että D:n auton tuulilasi oli kuin laardilla voideltu - en nähnyt oikein mitään! Onneksi oli tuttu reitti, ja ajoin sen verran hillitymmin, että meni 10 minuuttia kauemmin.. (Seuraavana aamuna putsasin tuulilasin ja sulat tiskiaineella, ja ostin bensikseltä tuulilasinpesunestetiivistettä, jota käytän Esmeraldassakin.)

IMG_20151026_231446.jpg    IMG_20151026_235001.jpg

Maanantai-iltana vetäisin heti kotiin päästyäni "kormasoppaa", ja myöhemmin pakaste-pizzan.

IMG_20151027_233158.jpg

Tiistaina oli syntymäpäivä, mutta en lopulta ehtinyt edes haukkaamaan synttäridonitseja kuin vasta keskiviikon puolella!

Olin duunissa just ekalla tauollani, kun vakuutusmies rimpaisi. Kaikista mahdollisista paikoista, olin vessakopissa, juuri aikeissa vetäistä housut ylös ja vetää vessa.. En siis voinut poistua kopista / vessatiloista, kun oli se vessa vetämättä ja housut polvissa, mutta oli kuitenkin vastattava siihen puheluun, kun usein niiden numeroon ei voi rimpaista takaisin, enkä tiedä miten pian olisi kokeillut soittaa uudelleen :O

Inhoan yleensä ihmisiä, jotka puhuvat vessassa (tai edes vessatiloissa) puhelimeen, kun se on vaan jotenkin niin iljettävää. En itse haluaisi jutella puhelimessa jonkun kanssa, jos taustalta kuuluu yleistä paskontaa, piereskelyä, losotusta, tai vessan vetämistä.. Hyi. Liityin kuitenkin em. ihmisten joukkoon, tuon vakuutuspuhelun ajaksi.

Sovimme tapaavamme kolaripaikalla, seuraavana päivänä ennen duunivuoroni alkua.

Onneksi kukaan ei vetänyt vessaa puhelun aikana.

(Nimim. Sitten menin ja blogitin asian kaikelle kansalle.. Haha)

Olin ihan tavattoman väsynyt duunissa, ja oli kevyttä päänsärkyä. Ehkä kolarin jälkeisiä, ja suunnittelin varmuuden vuoksi käyväni jossain vaiheessa lekurilla, mutten vielä varannut aikaa, kun en jaksanut edes ajatella ajavani joku aamu Bray'hin (missä lekurini on, kun en halua vaihtaa lekuria), ja sitten duuniin..

Kotimatkalla poikkesin Ratoathin Centraan, kun kymppivuoron jälkeen ehtii. Ostin itselleni ne synttäridonitsit, sekä kissanruokaa, kissanhiekkaa, yms. Lähtiessä löysin kaupan lattialta vitosen (tai mahd. kympin, kun se tuntui paksummalta kuin vain yksi taiteltu vitonen), ja annoin sen spontaanisti kassalle - myöhemmin jälkivitutti, kun olisin ihan hyvin voinut pitää sen itse. Se kun ei taatusti enää päätyisi omistajalleen.

Kotona olin just saanut kissat ruokittua, kissavessat pikasiivottua, jne., kun rojahdin sohvalle synttäridonitsieni kanssa. Olin ehtiä popsia ne synttärini puolella, mutta sitten uk rimpaisi, niin jäi ne donitsit popsimatta toviksi! =D

Olin ajatellut meneväni normaalia aikaisemmin nukkumaan, mutta eipä taaskaan onnistunut..

IMG_20151028_105608.jpg

Keskiviikon aamutoimia, tuossa yllä - cappuccino mukaan kylppäriin, kun kiillotin naamaa duunikelpoiseksi =P

Menin sen verran aikaisemmin duuniin, että sain koneen päälle ja kassit deskille, ennenkuin tapaisin vakuutusmiehen siinä parkkiksella.

Vakuutusmies rimpaisi sitten varttia vaille sovittua aikaa, ja sanoi olevansa ajoissa paikalla. Meinasi jatkaa, mutta ilmoitin itsekin olevani jo paikalla, mistä hän kuulosti ilahtuvan kovasti =D

Käytiin läpi kolaria, ja hänkin oli vahvasti sitä mieltä, että toinen osapuoli oli syyllinen, kun mulla oli etuajo-oikeus.

Selvisi muuten, että kolarikalle on venäläinen! (Olin kuvitellut itäeurooppalaiseksi nimen ja aksentin perusteella, mutten venäläiseksi.) Jollain tasolla huvittavaa, että venäläinen ruttasi punaisella autollaan päin sinisellä autolla ajanutta suomalaista.. Ei sentään tullut idästä, vaan jostain etelän ja kaakon väliltä..

Keskiviikkona ei onneksi väsyttänyt duunissa, mutta päätä särkee edelleen, ja niska on hiukan arka, joten varasin ajan lekurille, ihan varmuuden vuoksi. Sain tosin ajan vasta maanantaiaamuksi, mutta googletin aivotärähdyksen oireet, eikä mulla ole mitään sellaisia oireita, että olisi hakeuduttava pikaisemmin lekurille. Tod.näk. lievä aivotärähdys - ainakin oireiden perusteella. Eli lähinnä päänsärky, niskakipu, ja keskittymisongelmia. Olen huomannut kolarin jälkeen, että on hankalaa keskittyä duuneihin, ja olen sen takia normaalia hitaampi, mutta ajattelin että se johtuisi stressistä.

Pyysin ensi viikoksi taas keskiyövuoron, joten voin mennä vaikka maanantaiaamuna (aikaisin) Bray'hin lekurille, ja ajaa sitten kotiin pikanokosille, ennenkuin menen myöhään iltapäivällä duuniin. Sovittiin D:n kanssa, että menen lauantaina Bray'hin, niin hän voi käydä omalla autollaan ostoksilla, yms. Voin sitten sunnuntaina ottaa rennosti kotona, ja mennä aikaisin nukkumaan, että jaksan aamulla ajaa taas Bray'hin ja sinne lekurille.

Pitää vielä ripustaa pyykit telineelle, maksaa vuokra, ja sitten nukkumaan.