dislike.jpg

Plarasin äsken Iltasanomien saittia, missä on melkein joka jutun sivulla joku iljettävä mainosvideo, joka kaiken lisäksi alkaa pyöriä automaattisesti, mikä on ihan Beelzebubin anuksesta.. Kun mulla on yleensä pari-kolme eri selainta samanaikaisesti auki, ja jokaisessa useampi välilehti, niin kiva siinä sitten multitaskailla, kun jossain alkaa pyöriä joku saatanallisen tekopirteä mainos, aaarrrggghh!!!!

Ja miksi varsinkin suomalaisissa mainoksissa on melkein aina niin ärsyttävät äänet? Jos se on mies, se on joko se möreä ääni tai ärsyttävän reipas naapurin heppu, joka aloittaa kaiken lennokkaasti puolinaurahtaen.. Jos se on nainen, vaihtoehtoja on useampia, mutta ne KAIKKI puhuvat inhottavan tekoreippaalla lapsen kimityksellä, joka on siis ihan OK lasten suusta, mutta siirappisen imelä ja iljettävä aikuisen naisen suusta.

Menen harvemmin ostamaan mitään sen takia, että näin / koin hyvän mainoksen, mutta jos törmään ärsyttävään mainokseen, voin hyvinkin helposti tehdä periaatepäätöksen, etten ikimaailmassa osta ainuttakaan kys. puljun tuotetta, ja jos mainoksesta joutuu kärsimään tarpeeksi usein, muistan vielä dissata kys. puljua muillekin. #skorpioni #kosto