fb_sherri-pm_flowers.jpg

Kuvituksena taas satunnainen valinta kauniiden nettilöytöjen kansiosta - en valitettavasti tiedä kuka kuvan on ottanut.

Tiistaina (ts. keskiviikon puolella) tulin duunista kotiin, ruokin kissat ja suoritin muut pakolliset iltarutiinit, ja menin saman tien sänkyyn. Yritin kyllä lukea kevyttä kesäkirjaa (Maeve Binchy - Chestnut Street), mutta jossain 7-8 sivun jälkeen nukahdin, sitten heräsin kirja kädessä ja lamppu päällä, yritin kovasti jatkaa lukemista, kunnes tajusin jo lukeneeni kys kohdan, ja nukahdin taas, jne.. Tuo kierre toistui muutamaan kertaan, kunnes ymmärsin laittaa kirjan pois, sammuttaa lampun, ja nukkua.

Kuvittelin nousevani aamulla aikaisemmin, ja meneväni kauppaan, mutta en jaksanut! Nousin sitten samaan aikaan kuin tavallisesti, ja menin duuniin.

Olin vastikään todennut D:lle, etten ole nähnyt County Meathissa ollenkaan vintage-autoja - niitä kun näkee County Wicklow'ssa pitkin kesää. Niin duunimatkalla sitten ajoin juuri Ratoathin läpi, kun tuli vastaan pari todella kaunista vintage-autoa! =D Googletin ne myöhemmin, ja löytyivät tältä saitilta. Siis vuokrattavissa hääautoiksi. Näin nuo kaksi:

BrenchleyWindsorBus.jpg

(Kuva täältä)

Olisin mieluusti mennyt tänäkin yönä heti duunin jälkeen nukkumaan, mutta oli pakko syödä jotain ns. oikeaa ruokaa, kun alkuviikko on mennyt taas aika lailla voikkojen varassa, ja kissatkin kaipasivat Mama-aikaa, kun edellisenä yönä menin niin pian nukkumaan. Lisäksi, en tiedä onko jollain naapurilla aasi vai lehmä, mutta huuteli keskellä yötä siihen malliin, että sen taisi tehdä mieli seksiä =D Oletan kyllä, että se on se sama aasi, joka yleensä huutelee päivällä (kuulostaen enemmän aasilta)..

Aamulla on kuitenkin pakko nousta aikaisemmin, kun kissoille on hankittava kuivamuonaa, ja muutenkin pitää hiukan shoppailla, eli nyt nukkumaan..