DSCN6355-normal.jpg    DSCN6354-normal.jpg

Olin aiemmin vienyt Caraa Bray'hin, aina kun piti käydä eläinlekurilla. Hän joutui sitten sen takia olemaan klinikalla 1-2 yötä ihan logistiikkasyistä, kun minun piti olla yö tai pari Bray'ssa, enkä tietenkään voinut aamuyöllä ennen duunia hakea Caraa, vaan palasin duunin jälkeen Bray'hin, hain Caran, ja ajoin saman tien takaisin Meathiin.. Aika paljon ylimääräistä ajelua, ja lisäksi Cara joutui yöpymään klinikan kennel-kopissa, jossa toki on kaikki tarpeellinen, mutta onhan se tylsää oleskella pienessä kopissa, missä ei voi juoksennella tai kiipeillä..

Päätin sitten etsiä uuden eläinlekurin, lähempänä kotia.

T oli suositellut tiettyä klinikkaa, mutta sinnekin olisi ollut hiukan matkaa, kun tuossa Dunshaughlinissa on eläinlääkäriasema ihan max. viiden minuutin ajomatkan päässä kotoa. Varasin siis ajan sinne, ja se olikin ihan kiva pieni klinikka =D

DSCN6356-normal.jpg    DSCN6358-normal.jpg

Cara sai booster-rokotukset, ja vielä yhden rokotuksen, joka oli puuttunut ekoista rokotuksista, ja johon tarvitsee sitten boosterin myöhemmin. Lisäksi, eläinlekuri putsasi Caran korvat, ja totesi korvatulehduksen, johon Cara sai korvatippoja. Olen onneksi onnistunut antamaan ne ihan ongelmitta, kun käärin Caran ensin pyyhkeeseen. Ostin vielä tuollaisen kissanmintulla täytetyn perhoslelun =)

DSCN6360-normal.jpg    DSCN6363-normal.jpg

DSCN6371-normal.jpg

Sohvalla oleva viltti kiinnostaisi kyllä enemmän, ja sitä olikin taas tuhottu, kun olin yhden yön Bray'ssa..

DSCN6368-normal.jpg    DSCN6372-normal.jpg

Kissaruoho on kasvanut hurjan nopeasti, mutta Cara ei ole ollut siitä kovin kiinnostunut, kunnes sekoitin hiukan ruohoa ruokaan. Sen jälkeen on itsekin toisinaan käynyt pureskelemassa ruohoa suoraan purkista..

DSCN6374-normal.jpg    DSCN6385-normal.jpg

Alla vielä pureskeltua vilttiä.......

DSCN6387-normal.jpg