Onpa hehkea olo.. Vilustuin viime viikolla, kun puuhasin ullakolla liian kevyissa vaatteissa (siis normaaleissa sisavaatteissa), ja kurkkua alkoi kutitella alkuviikosta.. En halunnut IKEA-reissun ja M:n visiitin menevan pilalle jonkun flunssan tai malarian takia, joten kaarin itseni ylimaaraisiin vaatteisiin, join paljon vetta ja kuumia juomia, voitelin itseni Vicks vapo-rubilla ennen nukkumaanmenoa, ja tungin jopa valkosipulinkynsia varpaiden valeihin =D

Valkosipulivarpaita lukuunottamatta, olen jatkanut noita muita ebolantorjuntakeinoja, ja ehka niiden takia nena ei ole vielakaan mennyt tukkoon, vaikka se yleensa tukkeutuu ensimmaisena (ja vasta sen jalkeen muut ruumiin aukot, ha ha..). Kurkkukaan ei ole varsinaisesti kipeytynyt, mutta valilla on ollut hiukan lampoa, mika on minulle aika epatavallista, ja lisaksi karsin jalleen hakkaavasta, kuivasta yskasta - varsinkin makuuasennossa, mika tekee nukkumisesta aivan taivaallista.. Huoh.. Viime yonakin unet jaivat alle neljaan tuntiin, kun lopulta vasyin yskimiseen ja ylosnousin :o (Taivaallinen teema jatkuu..)

Oletan tarvitsevani tahan antibioottikuurin, kun muutaman paivan panadoleista ei ole ollut kummempaa helpotusta ja yskosruumiinosat tuntuvat tulehtuneilta. Rimpaisin itselleni huomiseksi laakariajan.