Rattle and Hum gig at Bray Summerfest 2011

Paikallinen kesäfestari lähestyi facebookitse. Pyysivät kuvaamaan keikkoja festarin viralliselle FB-sivulle - tod.näk. vuoden 2011 kuvieni perusteella (joista yksi yllä - kävin silloin jopa yhdeksällä keikalla viikonloppuisin, eli pe, la, ja su, jokaisen päivän kaikki kolme ilmaista ulkoilmakeikkaa, kuvaten kaikki ihan omaksi huvikseni, ja keikkojen välissä ehdin just ja just pikaisesti kävellä kotiin tyhjentämään muistikortin, ja sitten takaisin seuraavalle keikalle..), kun viime vuonna en käynyt yhdelläkään keikalla.

Mutta.. Eivät kuulemma voi maksaa hommasta mitään, mutta saisin ilmaisia huvipuistolippuja. Huoh.

Vastasin, ettei mulla ole mitään käyttöä huvipuistolipuille, mutta raha motivoisi. Rahaa ei kuulemma ole, vaan kaikki ovat vapaaehtoisia - paitsi tietty esiintyjät, jotka taatusti saavat keikkapalkkion.

Saa jäädä väliin. Ensinnäkin, tutustuessani tämän vuoden tarjontaan, tiesin nimeltä vain yhden bändin, eli ei sinänsä kiinnosta, vaikka toissa kesänä olikin melkein sama tilanne, ja nautin kyllä melkein kaikista keikoista. Toisekseen, en halua lupautua moiseen, kun saattaisin sitten löytää itseni kököttämässä vesisateessa, tai jos olisi kaunis ilma, ehkä huvittaisikin mennä johonkin muualle. Vuonna 2011 mulla ei ollut oikein muitakaan vaihtoehtokohteita, kun oli liikuttava kävellen. Nykyisin mulla on auto, eli ei ole pakko jumittaa Bray'ssa, mistä haluan muutenkin päästä pois mahdollisimman pikaisesti..

Olisin kyllä lupautunut kuvaamaan vaikka jollain nimelliselläkin palkkiolla, kunhan se olisi rahaa, eikä jotain huvipuistolippuja..

Extrana mä olen joskus tehnyt muutamia ilmaiskeikkoja, mutta se on ihan eri asia, kun se kasvattaa kokemuslistaa, ja on muutenkin yleensä nautinnollista puuhaa. Olen myös saanut ilmaiskeikkojen kautta maksettuja keikkoja, joita en olisi saanut ellen olisi tehnyt niitä ilmaisjuttuja.

Vapaaehtoisduunia on ihan kiva tehdä, jos on motivaatio kohdallaan, mutta tämä kaupunki ei enää motivoi ollenkaan..