1. Listaa kaikki sinulle tulevat kotimaiset ja ulkomaiset aikakauslehdet.
Mitään ei tule tilattuna. Ennen tuli vaikka mitä, mutta ei ollut varaa jatkaa niitä. Varsinkin National Geographicia on ikävä, mutta en ole tilannut uusiksi, kun mua ärsyttäisi vaan ne puuttuvat vuodet - siis sen verran, että olen mielummin kokonaan ilman kys. lehteä! (OCD??)
2. Tilaatko/maksatko ne itse vai saatko ehkä jonkun lahjana? Tilaatko itse lehtiä lahjaksi?
No maksoin itse, silloin joskus.. Nyt en tilaa itselleni enkä muille.
3. Listaa kaikki ne aikakauslehdet joita luet mutta joita et tilaa.
Pääasiassa RTÉ Guide (=irlantilainen viikkolehti, jossa telkkari- ja radio-ohjelmat, sekä suhteellisen kattava valikoima viihdettä, muotia, sisustusta, puutarhanhoitoa, ruuanlaittoa, yms..) ja PC Gamer (brittiversio - tietääkseni kun rapakon takana ilmestyy samanniminen lehti). Muut ovat sitten satunnaisempia hankintoja.
4. Ostatko ne irtonumeroina, saatko niitä jostain ilmaiseksi, luetko niitä kirjastossa / kampaajalla / hammaslääkärillä? Kerro kaikki!
Ostetaan irtonumeroina. En yleensä lue odotushuoneissa lehtiä, kun siellä on usein vaan jotain juorulehtiä, eikä ne jaksa kiinnostaa. Kyllä mä joskus saatan lukaista vaikka The Sun saitilla jotain sellaisiakin juttuja, mutta painettuna versiona lähinnä ärsyttää, että maailmassa tuhlataan paperia sellaiseen.
5. Puuttuuko markkinoilta joku lehti joka olisi juuri sinulle sopiva?
Ei oikeastaan, koska tiedän jo nyt monia sellaisia lehtiä, joita olisi aivan ihanaa lukea, mutta ei vaan ole varaa. Esim. useita nukkekotilehtiä tulee mieleen. Yhden espanjalaisen meinasin jo tilata, mutta harrastajatutuilla oli sen verran hankaluuksia kys. lehden kanssa, että jätin sitten tilaamatta.
(via)