DSCN6951-normal.jpg

Tulin just sopivasti duunista samaan aikaan kuin vuokraisäntä, joten ei tarvinut odotella hitaan pihaportin aukeamista, vaan ehdin ajaa pihalle just ennenkuin portti alkoi sulkeutua hänen jälkeensä =D

Hän tosin ryntäsi avaamaan porttia uudelleen, kun tuonne niitylle oli tulossa pari traktoria (tai mikä tuo pienempi sitten onkaan, viralliselta nimeltään..). Raivasivat jotain oksia ja puskia yms. Olin ihan innoissani, kun tykkään traktoreista - maalaisfiiliksiä =D

Nuo kuvan oikeassa laidassa olevat laatikot ovat muuten mehiläispesien osia. (En todellakaan tiedä aiheeseen liittyviä termejä, lol..)

DSCN6940-normal.jpg

Tässä tyypillisen aamu-usvainen kuva makuuhuoneen ikkunasta niitylle päin - otettu viime perjantaina, kun olin menossa hiukan myöhemmin duuniin. Nyt olen taas aikaisemmassa vuorossa tämän viikon.

DSCN6947-normal.jpg

Perjantai-ilta meni suurimmaksi osin Pushy sylissä, Bray'ssa. Kuvassa tosin viereisellä nojatuolilla, mutta on kyllä niin minussa kiinni aina perjantaisin, kun käyn siellä. En edes kävisi joka viikko, mutta haluan nimenomaan viettää aikaa Pushyn kanssa, ennenkuin pystyn tuomaan hänet uuteen kotiin.

1-DSCN6943-normal.jpg

Ruokin Bray'ssa ollessani myös takapuutarhan siilin. Onneksi myös D on antanut siilille ruokaa, niin on sitten pulskana, kun menee talviunille vajan alle.

DSCN6953-normal.jpg

Ja lopuksi kuva Carasta, tänään, kun olin vastikään tullut duunista (ja ottanut traktorikuvia).

Vietinkin tänään melkein koko illan juomalaseja tiskaten, ja keittiön kaappeja siivoten ja järjestellen. En vieläkään ole saanut kaikkia kaappeja siivottua, kun tungin aikanaan vaan muuttolaatikoista laseja kaappeihin, minne sattui mahtumaan, eikä sittemmin ole ollut aikaa / energiaa / tilaa siivoilla. Nyt kuitenkin innostuin, mutten saanut tiskattua kaikkia laseja kerralla, kun ei ole kuivaustilaa tarpeeksi. Ehkä huomenna loput, jos selkä kestää.. On just nyt aika kipeänä, kun kaikkien keittiöiden työtasot on ilmeisesti tehty lyhyille ihmisille =( Vituttaa sellainen.. Lyhyet ihmiset voivat aina tarvittaessa seisoa jakkaralla, mutta jos työtaso on liian matala pitkälle ihmiselle, niin vittuakos teet, kun et voi kaivaa keittiön lattiaan kuoppaakaan.. Eipä tuo pahemmin normikokkauksen aikana haittaa, mutta kun tiskaa koko illan manuaalisesti, niin sattuu selkään.

Duunissa oli hiukan erilainen päivä, kun piti ottaa yhden toisen teamin puheluja. Mulla ei tietenkään ollut heidän ohjelmiaan koneellani, saati oikeuksia itse korjata tai ohjeistaa mitään (vaikka ainakin yhden puhelun kohdalla olisin varsin hyvin voinut auttaa), joten otin vaan tiedot ja pistin ne eteenpäin. Oli vaan niin outoa ottaa taas puheluja, kun olen jo ehtinyt tottua oman teamini rentoon menoon - siellä kun ei oteta puheluja ollenkaan (joskus rimpaistaan vaan itse, mutta harvemmin sitäkään).

Caralla on iltaravit menossa.. Ei tuota kolmijalkaiseksi uskoisi, vaan pikemminkin luulisi jalkoja olevan ainakin kymmenen.. Aamuisin on usein esipaskaravit, kun Cara on ahmaissut aamiaisensa, ja juoksee pitkin seiniä saadakseen tuubattua ennenkuin lähden duuniin.. Sitten on iloiset jälkipaskaravit, kun on kakattu, ja valvottu vierellä että Mama siivoaa kakat pois oikealla tavalla.. (Sunnuntaiaamuna oli myös kiva herättää Mama aikaisin aamulla: "Tuu kattomaan, paskansin!!!") Nyt on ilmeisesti vain satunnaisravit..