Muistelin varanneeni lekuriajan puolillepaivin, mutta se olikin vasta kolmelta. Onneksi H:n kesakerho alkoi tanaan, eli olimme sopineet hanen tulevan vasta neljalta. Itse lapsyttelin sitten oransseilla varvastossuilla (!!!) lekurille, ja kavin viela kotimatkalla Euro-kaupassa, apteekissa ja Dunnesissa. Harmittaa, kun ostin Euro-kaupasta pinkin minimatkalaukun, jonka sisalla on muistivihko ja kynia, ja huomasin vasta kotona, etta se matkalaukkuosa on rikki! Pah.. Kaupassa oli tuon lisaksi vain yksi samanlainen - toivottavasti se on viela huomenna siella, kun vien tuon takaisin.. Jos ei ole, taidan pitaa tuon risan ja liimata sen kasaan, vaikka se jaakin rumaksi..
H tuli sitten kerhonsa jalkeen - olivat kayneet Sea Life'ssa Seafrontilla. Koska H:lla ei ollut mitaan luku- tms. materiaaleja mukanaan, haimme BBC:n lastensaitilta varityskuvan, jonka han sitten varitti osittain.. Aurinko paahtoi ja olimme molemmat vahan flegmaattisella tuulella, eli siirryimme sitten tietsikan pariin.. H pelasi ensin kokkauspeleja, ja naki SpongeBob-mainoksen.. Mainoksen takaa ei loytynyt toimivaa saittia, joten googletin SpongeBobin oman saitin, missa roikuimme sitten urakalla. Siellakin oli peleja, joista osa oli H:lle liian vaikeita. Han on kuitenkin katsonut niin paljon lastenohjelmia, etta oli innoissaan kun paasi plaraamaan ohjelmien saitteja.
Kuuntelimme iCarly-saitilla sarjan (kammosiirappista) musiikkia, ja H lauloi mukana Leave It All To Me -biisia, sen verran kuin sanoja osasi. Googletin ja printtasin hanelle laulun sanat, ja han sai sitten lukea niita ensin aaneen, ja sitten kuunnella tuttua laulua lukien samalla sanoja. Etta ei mennyt IHAN hukkaan opiskelun osalta.. Lopulta S haki H:n kotiin.
Itse vietin viela muutaman tunnin takapuutarhassa, istuen nurmikolla ja lukien. Vaikka mulla oli hieno imatralainen hellehattu paassani, aurinko poltti kuitenkin naaman, kaulan ja kasivarret.