H:ta ei kuulunut, joten soitin hanelle kysyakseni onko han ollenkaan tulossa meille tanaan. S vastasi ja sanoi, etta H on juuri lahdossa meille pain. Myohemmin selvisi, etta S oli kaynyt pankissa, ja H oli sen takia myohassa.
Tanaan H:lla oli mukanaan kiva Barbie-kirja, Barbie Loves Her Sisters. Se on kuvitettu nukkevalokuvilla, ja teksti on sopivan helppoa. H lukikin sita melko sujuvasti, ja jatimme puolet kirjasta huomiseksi. Sitten H piirteli kukkasia, silla aikaa kun kirjoitin hanelle sivullisen laskuja. Tanaan kaytin suurempia numeroita, eli osa laskuista oli tuhansissa. Lahinna halusin nahda, reagoisiko H mitenkaan, kun tahan mennessa melkein kaikissa koulutehtavissa on liikuttu alle sadan luvuissa, mutta ei han saikahtanyt, vaan laski ihan tottuneesti kaikki tehtavat. Ei edes kaytetty helmitaulua. Annoin yhteenlaskua varten sellaisen vinkin, etta kannattaa aloittaa isoimmista numeroista (H laskee siis toistaiseksi niin, etta numerot on kirjoitettu paallekkain), ja huomasin heti, etta vinkista oli hanelle apua.
Lopuksi tietty piti taas pelata tietsikkapeleja - tanaan enempi kokkauspeleja. S tuli pikku-R:n kanssa hakemaan H:a meilta, eli en saanut tanaan ollenkaan liikuntaa =P (R oli tanaan toissa, eli sen takia pikku-R oli S:n hoivissa).