DSCN8972.jpg

DSCN8973.jpg    DSCN8974.jpgDSCN8975.jpg    DSCN8976.jpg

Perjantaikin oli kiireinen, joten oli ihanaa rojahtaa kotona sohvalle, duuniviikon lopuksi. Tuli sitten valvottua aika myöhään, ja nukuttua lauantaina iltapäivään asti..

Lauantaina piti mennä kauppaan, muttei hotsittanut päivällä. Tarkistin Supervalun saitilta lähikaupan aukioloajat - kymmeneen asti maanantaista sunnuntaihin, ja päätin mennä vasta illalla ostoksille.

Lähdin sitten n. varttia vaille 21 kauppaan, ja ladoin kissanruokaa kärryyn, kun havaitsin henkilökunnan toimivan siihen malliin kuin olisivat jo sulkemassa.. Kysyin asiaa, ja he tosiaan olivat sulkemassa jo yhdeksältä!

Kun kouluaikoina työskentelin lomilla ruokakaupassa, inhosin viimeminuutin asiakkaita, ja olen itse pyrkinyt aina ostoksille ajoissa, ettei kukaan joutuisi ainakaan minun takiani olemaan duunissa pidempään.Pahoittelin siis myöhäisostoksiani, ja mainitsin tarkistaneeni saitilta aukioloajat, missä siis lista ei ollut ajan tasalla, kun sanoivat nykyisin sulkevansa viikonloppuisin jo aikaisemmin.

Sain kuitenkin ostokset tehtyä, ja mukava nuori heppu latoi ostokseni itsepalvelukassaan (kun muut kassat oli jo suljettu), samalla kun pakkasin ostoksiani =)

DSCN8977.jpg

Kaupasta tultuani, räpsäisin kuvan pation valoista. Tuo muovipuska pikkuvaloineen on T:n jäljiltä, isompi lamppu omia LIDL-ostoksiani.

DSCN8978.jpg

Ostin mikroaterian (chicken korma & pilau rice), mutta halusin ensin syödä munamajoneesia ruisleivällä. Se taas oli niin hyvää, että tein toisenkin voikon, enkä sitten mikrottanut sitä kormaa ollenkaan - saatan ottaa sen maanantaina duuniin..

DSCN8980.jpg

Myöhemmin, lykkäsin valmiiksi voideltuja valkosipuli-mozzarella-voikkoja uuniin. Nam.

DSCN8982.jpg

Tänään tulin sitten Bray'hin, missä söin ensin aamupalan - grillikanaa ja perunalohkoja =D Sitten skypetin äidin kanssa, ja myöhemmin popsittiin vielä hampparit.

Tulevalla viikolla on taas keskiyövuoro, joten menen huomenna vasta myöhään iltapäivällä töihin.