cat-cushions.jpg

(Kuvituksena taas nettitallennus - en valitettavasti tiedä, kuka kuvan on ottanut, mutta kuolaan noita kissatyynyjä..)

Huomasin torstaina, juuri ennen duuniin lähtöä, että routerin "nettinaama" oli vihdoinkin palannut siniseksi - pikatestaus puhelimella, ja tosiaan, kotinetti toimii taas! =D Kolme viikkoa kesti, että saivat vian korjattua..

Kerosiinitoimituksen piti olla torstaiaamuna, mutta onkin vasta perjantaina.

Sain taas kivan paketin - se odotti työpöydällä, kun menin duuniin. R oli taas hakenut sen puolestani, kun missaan iltavuorolaisena aina postihuoneen aukioloajat.

Olin taas yksin iltavuoroissa, mutta työnvälttelijä oli "ylitöissä" melkein kuuteen asti, ja pölötti niitä jatkuvia privaattipuhelujaan siinä takanani, niin että se todella haittasi keskittymistä.

Kun pomo oli vielä paikalla, kysyin häneltä chatitse, moneenko asti työnvälttelijä olisi ylitöissä. Pomo on tietoinen niistä hänen puheluistaan, kun moni on asiasta valittanut, ja työnvälttelijälle on pidetty asiasta useampi puhuttelu, jne.. Mutta mikään ei auta.

Niinpä pomo otti sitten laptopinsa, ja tuli tekemään omia hommiaan siihen naapuripöytäni ääreen (kun pöytänaapurini oli jo mennyt kotiin) - privaattipuhelut loppuivat kuin seinään, oli oikein rauhallista, ja oli taatusti pisin aika kun työnvälttelijä on koskaan ollut hiljaa! =D

Hän kyllä yritti heti aluksi kysellä pomolta kaikenlaista, mutta vastaukset olivat niin torjuvia ja turhautuneita, että jopa työnvälttelijälle meni viesti perille, ja oli sitten turpa rullalla, kunnes lopulta lähti kotiin..

En olisi itse kommentoinut asiaa, mutta pomo totesi sitten, että eipä kehdannut puhua enää puhelimessa.. Keskusteltiin tovi kys. ihmisestä ns. epävirallisesti, ja jos hänessä on kestämistä meille, jotka joudumme istumaan lähistöllään, niin ei varmasti ole lomaa olla hänen pomonsakaan..

Oli kovin tuottelias ilta, sain tehtyä PALJON hommia, ja olisin ehtinyt vielä hiukan enemmänkin, mutta laskurilistalta loppui tila (ts. olisi pitänyt siirtyä lisäämään manuaalisesti tietyn numeron jälkeen tehdyt hommat, kun tiedosto lokeroi ne automaattisesti vaan tiettyyn rajaan asti), niin lopetin sitten siihen.

Ilmasin vielä yhden takarenkaan kompressorilla, ennen kuin ajoin kotiin. Duuniparkkiksella on kivasti tilaa moiseen, keskellä yötä, eikä kompressorin ääni häiritse ketään teollisuusalueella =D

Tulin kotiin ja nautin toimivasta nettiyhteydestä. Puhelindata oli usein epäluotettava, mutta nyt ei katkeile.. =)