IMG_20140507_045742-normal.jpg    IMG_20140506_051342-normal.jpg

Hups, en ole taas ehtinyt / jaksanut / muistanut blogittaa päiväkausiin! Plaraan tässä samalla kuva-albumeitani ja yritän muistaa mitä kaikkea tässä on ollut sitten edellisen kirjoituksen.. (Kuva-albumit toimivat henk.koht. päiväkirjoinani, kun kuvat ovat aikajärjestyksessä ja arkistoin niitä lisäksi alakansioihin kuukausittain jne.)

Arkisin on nykyisin sitä samaa rutiinia, eli kolmelta ylös, n. viideksi duunipaikalle (vaikka duuni alkaa vasta kuudelta), ja aamiainen rauhassa hiljaisessa kanttiinissa, yms..

IMG_20140508_151820-normal.jpg    IMG_20140508_131102-normal.jpg

Oma Esmeraldani oli huollossa ennen Euroviisu-viikonloppua, ja laina-auto oli vm. 2014 Nissan Note, jolla tosin en ajanut duuniin, kun en uskaltanut ottaa riskiä, että joku tumpelo kolhisi sitä motarilla, kun en saisi itse ajaa motarilla.. Duunipaikka kustansi (kalliin!) taksin aikaisin aamulla, ja D haki mut sitten iltapäivällä laina-autolla - tarjosin vastineeksi IKEA-lounaan (ja vedin itsekin lihapullia, vaikka niissä on sianlihaa, jota pyrin välttämään).

Täytyy kyllä sanoa, että vm. 2003 Esmeraldassa on paljon enemmän munaa kuin tuossa uudessa autossa. Toivottavasti ei tarvitse vaihtaa autoa vielä pitkään aikaan!

Standardi täyshuolto oli alle 300 euroa, mutta Esmeralda tarvitsi hiukan korjailua (pari pidempiaikaista vikaa), joten yhteissummaksi tuli 520 euroa... Lisäksi 15 eurolla bensaa laina-autoon, ja samana päivänä maksettu motor tax, niin tuli käytettyä yhdessä päivässä melkein tonni autoon, joka alunperin maksoi vain 1550 euroa. Huh.. Ei ole halpaa tuo auton pito, mutta nykyisin välttämätöntä kuitenkin.

DSCN5744-normal.jpg

Viikko sitten lauantaina olin ekaa (ja toistaiseksi ainoaa) kertaa yötä uudessa kodissa. Vietettiin M:n kanssa viisuiltaa =D

Menin itse sinne jo aamulla, vein hiukan tavaraa, siivoilin, pesin pyykkiä, jne. Onneksi tuli putsattua pesukoneen nukkasihti ennen pyykinpesusessiota, kun se oli ihan tukossa, ja oli aiheuttanut eteiseen pienoisen vesivahingon, jota en ehkä olisi edes huomannut, ellen olisi sattunut nostamaan jääkaappia lattialta siihen eteisen työtasolle! Sikäli hyvä tuuri, että kuivaajan aiheuttama lämpö kuivasi sitten lattian aika tehokkaasti, ja vaikuttaa siltä ettei vesivahingosta ollut mitään pysyvää haittaa. =)

DSCN5745-normal.jpg

M toi ihania tuliaisia San Franciscosta =D Mm. ihan "minun" vihreän essun, joka on merkkiä söpö kukka (kyllä - suomeksi)! Kauniita askartelumateriaaleja, ihana teemuki, yms.

DSCN5748-normal.jpg

Olin varannut siideriä, mutta M oli lääkekuurilla, joten jätettiin siiderit odottelemaan toista kertaa, ja nautittiin erilaisia alkoholittomia juomia. Ostin pari pulloa Shloer-merkkisiä juomia, joita olen nähnyt ruokakaupoissa, mutten ollut ennen maistanut. Se vaaleampi oli ihan kuin simaa! =D Aion siis ostaa lisää kesäjuomaksi, kun en itse saa ikinä aikaiseksi tehdä oikeaa simaa..

DSCN5750-normal.jpg    DSCN5752-normal.jpg

M toi M&S pizzaa ja muita herkkuja, ja lopulta ei taas ehditty/jaksettu edes syödä suurinta osaa varatuista herkuista, vaikka yritettiin toki täysillä..

Äänestin kuusi kertaa ihanaa Conchitaa, joka sitten voittikin viisut =D Toiseksi tullut laulu oli oman listanikin kakkosena, kun siinä oli elementtejä monista vanhoista hiteistä, ja tulos oli ihan mukavaa nostalgiakuunneltavaa. Mutta Conchitan viisu olisi voinut hyvinkin olla joku Bond-elokuvan tunnari..

DSCN5756-normal.jpg    DSCN5755-normal.jpg

Yllä maisemia sängystä =D Tuo pieni ikkuna on kuin live widescreen-luontodokumentti.. Siinä oksan luona lenteli pieni lintu, ja melkein odotin David Attenborough'n selostusta..

En ollutkaan nukkunut sängyssä sitten kesän 2007 Eestin-matkan. Se oli ihanan kivutonta!

DSCN5757-normal.jpg

Rakastan keittiön ikkunanäkymiä =)

DSCN5758-normal.jpg    DSCN5760-normal.jpg

Vetäistiin runsas aamiainen, ja sitten joskus puoliltapäivin lähdettiin ajamaan kohti Naasia. (M ei ajanut itse paikalle, kun oli vielä hiukan väsynyt oltuaan kipeänä, joten lupasin kyydin takaisin heille, niin näkisin samalla itsekin sen ihan suoran reitin Leshamstownista Naasiin.)

Jatkoin sitten M:n luota saman tien Bray'hin, muttei hotsittanut mennä motaria pitkin, kun sitä joutuu ajelemaan arkisin, niin tulin sitten vuorten yli.

DSCN5763-normal.jpg

DSCN5762-normal.jpg

Todella harmittaa, etten voinut pysähtyä juuri tietyllä kohtaa sillä tiellä, mikä kääntyy Blessingtonista tullessa ennen Threecastles'ia kohti Sally Gap'ia, kun siinä oli todella erikoisella kohtaa lehmiä ihan tien vierustalla (sellainen kohta, missä ei todellakaan odottaisi näkevän lehmiä), ja sää oli sellainen, että lehmien värit olivat aivan fantastiset.. Nyt tuo upea kuva on vain omassa muistissani - olisi ollut hienoa saada se kameraankin!

Sitten, Kippure Estaten porttia vastapäätä oli aivan kirkkaanpunaisia lampaita! Siis kun täällä on tapana merkata lampaat esim. punaisella tai sinisellä spray'lla, jota on siis yleensä vain pieni pläntti jossain takapuolessa tai kyljessä, niin nuo kys. lampaat olivat kuin olisivat uineet punaisessa väriaineessa - aivan kirkkaanpunaisia! Ne olivat jotain eri sorttia lampaita, eli ei niitä lajeja, joita täällä normaalisti näkee, vaan melkein enemmän vuohen näköisiä, mutta lampaita kuitenkin (oletan!), mutta en sitten tiedä miksi olivat ihan punaisia.. Siihen olisin jopa voinut pysähtyä, mutta sillä hetkellä satoi vettä, enkä sitten halunnut kastua, joten jatkoin vaan matkaa.

thatsit-normal.jpg

Bray'ssa Thatsitia vitutti, kun olin ollut yön poissa - ks. yllä oleva ilme.. En viikolla ehdi kovin paljon olemaan Thatsitin kanssa, kun se ainoa aika olisi just duunin jälkeen, mutta D yleensä hilluu just silloin alakerrassa, eli menen sitten suoraan ullakolle, ja sitten onkin jo aika mennä nukkumaan, ja aamulla taas duuniin. Niin viikonloppu on sitten sitä aikaa, kun olen enemmän alakerrassa Thatsitin seurana, mutta nyt hän ei saanut olla tarpeeksi Maman sylissä, ja oli hapan.

Meinasin jatkaa koko satsin tähän samaan kirjoitukseen, mutta katsoin että on sen verran kuvia, että laitankin erikseen ainakin yhden jutun - ehkä parikin =)