DSCN8454.jpg    DSCN8453.jpg

Keskiviikkoaamu oli kaunis ja aurinkoinen - ehdin ottaa muutaman patioräpsyn, kun kävin ruokkimassa ulkokissat..

DSCN8449.jpg    DSCN8451.jpg

Tiistaina - tai no, oikeastaan keskiviikon puolella - kun tulin duunista, piti päivittää CV ja kirjoittaa cover letter (en tiedä suomeksi - sellainen mikä menee CV:n oheen, kun haetaan jotain duunia), kun oli yksi odottamani puljun sisäinen haku, joka ilmoitettiin taas puljulle tyypillisesti, niin että siinä vaiheessa kun ehti lukea asiasta, hakuaika oli jo melkein umpeutunut. Tärväsin toki ensin pari tuntia puhelimessa, kun uk oli vielä hereillä, mutta sitten viskasin kanasienipiirakan uuniin, ja aloin nysvätä CV:n parissa. Kun lopulta laitoin sen emailitse duuniosoitteeseeni ja menin nukkumaan, kello oli jo viisi aamulla..

Keskiviikkona sitten aloitin duunipäivän laittamalla ne dokumentit eteenpäin (ehdin ajoissa), ja sen jälkeen olikin niin kiire ilta, etten edes ehtinyt pitää lounastaukoa. Popsin toki eväitä siinä duunia tehdessä.

DSCN8446.jpg    DSCN8447.jpg

Oli taas mielessä kaikenlaista, mitä piti blogittaa, mutta nyt kun istun blogittamassa, en muista mitään. Laitan siis sekalaisia ruokaräpsyjä =D

Tuossa yllä kanasienipiirakka. Mulla on usein pino tuollaisia, sekä steak & kidney pie -versioita, joita siis voi ostaa säilykkeinä, joista avataan vaan purkin kansi, ja lykätään uuniin. Hirmu kätevä, jos ei ehdi / jaksa / viitsi kokata, mutta tekee mieli ns. kunnon ateriaa. Ei maksa paljoa, ei pilaannu, ja helppo ja nopea valmistaa. Maistuu myös tosi hyvälle. Usein laitan pellille samalla perunaa tai porkkanaa.

DSCN8444.jpg    DSCN8455.jpg

Supervalusta saa hyvää (ei-pakaste-)pizzaa, jonka voi myös vaan viskata uuniin n. 10 minuutiksi, ja valmista on. Kiva iltapala, ja loput seuraavan päivän lounaaksi.

Tänään (ts. eilen) jäi yksi eväsvoikko syömättä, joten popsin sen kotona.

Nyt olen menossa nukkumaan, ja periaatteessa pitäisi ennen duuniin menoa piipahtaa kaupassa, mutta voi olla etten jaksa nousta normaalia aikaisemmin. On mulla esim. pikapastaa, jonka pakkauksessa kyllä lukee ettei ole tarkoitettu uudelleen kuumennettavaksi, mutta kun sen pakkaa kuumana eväskippoon, ja lykkää nokareen voita mukaan, niin siitä tulee mikrotettuna ihan OK lounas. Se pitää tosin sitten keittää aamulla, mutta ei vie kovin pitkään. Tai sitten voisi ottaa ihan Weetabixia ja pullon maitoa - kätevä lounas sekin! Voisin sinnitellä lauantaihin asti, käymättä kaupassa. Kissanruokaa ja -hiekkaa on tarpeeksi, ja maitoakin on avaamaton tonkka. To-pe-yönä voisi vaikka leipoa ciabattan, niin olisi sitten eväsmateriaalia perjantaiksi..