Plarasin netti-Iltalehteä, ja löysin jotain hauskaa! Lainattu teksti oranssilla, omat kommenttini vaaleanpunaisella..

Näin saat tapailun syvenemään suhteeksi:

Kerro miehelle, miten hän eroaa positiivisesti muista tuntemistasi miehistä.

(Kun saat saaliisi naimisiin asti, voit sitten kertoa miehelle, miten hän eroaa negatiivisesti muista tuntemistasi miehistä..)

Kysele miehen mieliharrastuksesta ja pyydä päästä mukaan.

(Olethan oikeasti kiinnostunut vaikka vanhojen autojen tuunaamisesta - hei, konerasvahan voi vaikka olla hyvä käsien iholle!? Retkeillessä voit vaikka pisteyttää mielessäsi elokuvahurmureita, ettet vaan paljasta raakaa totuutta saaliillesi, joka varmasti pitää haaveellisen onnellista ilmettäsi aitona merkkinä moskiittopitoisen telttapaikan ihanuudesta.. Seikkailkoon, saatana, sitten itse, kun olette naimisissa..)

Kysele, mitä miehen työpäivään kuluu ja minkälaisten ihmisten kanssa hän työskentelee. Jos hän pitää työstään, saat hänet avautumaan kiinnostumalla siitä.

(Naimisiin päästyäsi voit sitten muuttaa sävyä kuulustelun puolelle, ja jos saaliisi vaikuttaa pitävän työstään, sillä on varmasti siellä joku vosu. Tee tarkistussoittoja työaikana ja moderoi saaliin tekstiviesti- ja email-liikennettä)

Ole herkkä miehen reaktioille - jos hän ottaa kysymyksesi uteluna, kerro välillä itsestäsi tai vaihda puheenaihetta.

(Saalistusvaiheessa hyvä poliisi, myöhemmin paha poliisi.)

Kiinnitä huomiota niihin asioihin, joista kumpikin teistä pitää. Kehitä niistä pieniä huomionosoituksia tai yhteisiä perinteitä.

(Koska saaliisi ei kuitenkaan ymmärrä pitää sinulle tärkeimmistä asioista, harjoita ovelaa manipulointia saadaksesi hänet luulemaan, että pitää niistä - tai räpsyttele vaikka silmiäsi viattomasti, niin se ei, perkele, kehtaa myöntää inhoavansa akkojen hömpötyksiä.. kunnes on liian myöhäistä)

Kannusta miestä niissä asioissa, jotka ovat hänelle tärkeitä. Älä valvota häntä pikkutunneille, kun hänellä on asiakastapaaminen aikaisin seuraavana aamuna.

(Juu, herää itse ajoissa, niin että saaliisi saa herätä kahvintuoksuun ja valmiiseen aamiaispöytään. Voit sitten vaatia maksun, kun tulevilla lapsillanne on flunssakierre ja haluat itse nukkua pidempään..)

Muista

Mikään ei yhdistä tunteita yhtä tehokkaasti kuin musiikki.
Perehdy rakkaasi musiikkimakuun ja soita hänen lempimusiikkiaan, kun hän tulee kylään!

(Ehdit kyllä sitten avioliiton auvoisessa arjessa kertoa, mitä mieltä olet oikeasti siitä helvetillisestä metelistä, mitä se kutsuu musiikiksi, samalla kun pakkaat määrätietoisesti levykokoelmansa ikuiseen vintti- tai kellarisäilytykseen..)

Mutta siis oikeasti... Noi ohjeet oli niin siirappisen manipuloivan tuntuisia, että just tuollaisia vasta-ajatuksia tuli mieleen lukiessa!