070630_nude1.jpg
Tapasin tanaan Maarian Dublinissa. Olimme molemmat nalkaisia, joten aloitimme shoppailun menemalla nudeen lounaalle. Ma en ollut ennen syonyt sushia, joten jaettiin sellainen kahdeksan palan annos, joka oli molempien mielesta vahan kallis kokonaiseksi annokseksi (jotain €7.75). Syotiin myos tuna-salaatit. Oli ihan kiva paikka.
070630_nude2.jpg
Mun piti ostaa puuterin / ihon variset rintaliivit ja sukkahousut, tulevaa extra-keikkaa varten. Tai vaihtoehtona olisi olla ilman molempia, mutta mielummin haluan ainakin pitaa rintsikat sen puvun alla, eli piti sitten menna ostamaan tuota kammottavaa varia.. Onneksi loysin marks&sparksilta €9 parin rintsikoita, ja sukkikset taisivat olla €5.95 (10den) ja €6 (7den). Halusin ostaa Wolfordin sukkikset, kun niiden koot ovat tutut, ja laatu tosi kestavaa, mutta en tieda mista olisin sitten loytanyt niita (=saan yleensa aidilta joululahjaksi sen verran Wolfordin sukkiksia, ettei oikeastaan tarvitse koskaan ostaa itse), eli otin riskin ja ostin nuo halvemmat versiot. Pitanee kokeilla niita tassa joku paiva, ja jos eivat sovi, niin menen joko ostamaan Wolfordit jostain, tai olen ilman.
070630_cafebell.jpg
Loydettiin kiva kahvilakin, jossa oli melkein tyhjaa, vaikka ihmisia oli liikkeella ihan kamalasti. Cafe Bell on just sen verran sivussa sisapihalla, ettei pienta kylttia ihan helposti huomaa, ja varmaan sen takia siella ei ollutkaan pahemmin ruuhkaa. Vinkkina: St. Teresa's Courtyard, Clarendon Street - ihan Powerscourt Townhouse ostarin lahella.
Kun kaveltiin asemalle, suunnittelin jo innoissani poikkeavani Bray'ssa askartelukauppaan, kun mulla oli viela melkein €50 jaljella... Mutta sitten poikettiin Mark's Models pienoisrautatiekauppaan, ja sielta lahtiessa mulla olikin vaan viisi pakkausta hyvin pienia ihmisia, ja yksi euro rahaa... Onneksi olin ostanut menopaluulipun dartiin, kun muuten ei olisi ollut rahaa kotimatkaan! (Pahoittelen muuten skandien puutetta - kirjoitin taman laptopilla)