DSCN6734-normal.jpg

(Kuva parin päivän takaa - nyt on hiukan aurinkoisempi ilta..)

En ole tällä viikolla ollut ollenkaan Bray'ssa, kun olen ollut tuntia myöhäisemmässä duunivuorossa. Vaikka pääsen silti ns. normaalia aikaisemmin pois, menee oma aikansa, kun ajan tänne Meathiin, ruokin Caran, siivoan vessalaatikon, jne., ja ajaisin sitten Bray'hin, vain istahtaakseni 1-2 tunniksi, nukkuakseni ullakolla, ja ajaakseni taas aamulla aikaisin duuniin. Pushya on tietysti ikävä - ja Pushylla minua, mikä on ihan selvää, aina kun näemme taas. Mutta toivottavasti saan nyt asiat piakkoin siihen malliin, että Pushykin voisi tulla Meathiin.

Maanantaina aloitan toisessa teamissa, ja normaalimmat duuniajat, eli töihin vasta klo 8 aamulla. Tietysti mukavaa, kun ei tarvitse herätä keskellä yötä, ja voi valvoa hiukan myöhempään iltaisin, mutta hankaloittaa Bray'ssa käymistä. Haluan kuitenkin viettää suurimman osan viikonloppuja Meathissa, niin Bray-keikat on tehtävä arki-iltaisin.

Inhottaa, kun nyt on pari päivää ollut selkeästi syksyistä, ja niin suuresti kun odotin kesää, en sitten lopulta ehtinyt nauttia siitä ollenkaan, kun tuli duunipaikka ja muutto siihen kevään kohdalle.. Tietty mielummin näin, kuin että happanisin edelleen Bray'ssa, ja olisihan mulla varmaan jotain 2-3 viikkoa lomaa käyttämättä, mutta en toistaiseksi ole halunnut pitää lomia, kun ne menisivät lähinnä kotona lojumiseen. Toki kotona on kiva olla, ja sitten kun lopulta pidän niitä lomia, niin aion varmaan olla enimmäkseen kotona, mutta pitäisi edes suunnitella jotain järkevää tekemistä, mitä ei ehdi muulloin. Tai vaikka tutustua hiukan uusiin kotimaisemiin. Nythän olen lähinnä käynyt Dunshaughlinissa (lähin taajama) vain ruokakaupassa tai eläinlekurilla, ja Ashbournen LIDLissä, kun sitä lähempänä ei ole LIDLiä.

Takapihakin on muuttumassa puutarhaksi, kun rikkaruohot rehottavat soran läpi.. En vaan ole ehtinyt / jaksanut kitkeä samaa vauhtia kuin kasvavat. Varsinkin patiolaattojen välit on tosi vaikea pitää vapaina kasvillisuudesta! Kokeilin kaataa suolaa osan päälle, ja kiehuvan kuumaa vettä, ja se tuntuu hiukan hillinneen kasvua, mutta muuten rehottaa sinne tänne.. Mietinkin josko vaan haravoisi joku päivä nuo sorat johonkin nurkkaan, ja antaisi tilalle kasvaa nurmikkoa. Mulla oli kukkasiemeniäkin valmiina kesää varten, mutta ovat edelleen pussissa, keittiön kaapissa.. Sisätiloissa kasvaa vain tuo kuvassakin näkyvä kissaruoho, ja keittiön ikkunalaudalla ruohosipuli.

DSCN6573-normal.jpg