070203demo02s.jpg
Askartelukaupassa oli tänään vuoden eka korttidemo (tai on edelleen, reilut 20 minuuttia..), ja taas Frances Boylanin ohjauksella, kuten tavallista. Postitan tässä vaan muutaman kuvan - loput löytyvät kuvablogistani (blogikoossa, ei selostuksia) ja Bray Forumilta (isompina, selostuksien kera).
Yläkuvassa Frances näytti minileimasimien käyttöä kortinteossa. Minileimasinsetti sisältyi goody bagiin, joita ostin kaksi, kun seteissä oli eroja. Francesin askartelua on kiva seurata, kun hän tekee aivan eri tyylillä kuin minä. Itse en mielelläni tee mitään muiden ohjeilla, koska minusta askartelusta menee kokonaan pointti, jos siihen ei käytä omaa luovuuttaan, mutta on silti kiva seurata demoja yms. (Vähän sama juttu kuin muusikko toisen muusikon keikalla..) Ja kyllä tänäänkin taas huomasi, että on paljon sellaisiakin askartelijoita, jotka seuraavat uskollisesti eri lähteistä saatuja ohjeita, ja jotka tuskin koskaan ideoivat itse mitään. Eihän siinäkään mitään vikaa ole - pääasia että tekijällä on kivaa harrastuksensa parissa.
Alla sitten kaksi todella kaunista ATC-korttia, Francesin käsialaa. Mulla on noista materiaaleista kaikki paitsi ääriviivatarrat, muttei olisi tullut mieleen käyttää niitä noin. Näyttää kuitenkin todella kauniilta, ja tuossa on sellainen idea, jota aion kyllä itsekin soveltaa! Olen tehnyt samalla idealla yksiväristen papereiden kanssa, mutta varsinkin tuon kimonon kohdalla nimenomaan kuviopaperi luo illuusion kuvioidusta kankaasta. Näyttää todella kauniilta, ja kuitenkin niin yksinkertainen toteutus!
070203demo03s.jpg
Lopuksi ostamani kaksi goody bagia ja oheen saamani ilmainen lehti. Em. linkkien takana näkyy tarkemmin goody bagien sisältö, mutta kun selostukset ovat englanniksi, laitan sisällön tähän suomeksi:
Tarroja, ääriviivatarroja, tarranauhoja, valkoinen ja kermanvärinen setti kortteja ja kuoria (toisessa bagissa vain kermasetti), embellishments (suomeksi?), minileimasimia, tekstipaperia ('lainauksia'), blending chalks (en taas muista.. jotain liituja kai ne oli suomeksi), kaksi isompaa kumileimasinta, liimapuikko. Molemmissa bageissa siis suunnilleen samat kamat, mutta eri värein / kuvioin. Nyt mulla on kaksi identtistä mekkoleimasinta, mutta ajattelin postittaa toisen vaikka äidille, kun lähetin muistaakseni hänelle jo aiemmin leimasintyynyn ja yhden leimasimen.
070203demo07s.jpg