Petrol station at night..

Naihin kuviin liittyvat tekstit loytyvat vaikka tuosta arkistolistan kautta, helmikuun 2010 pari ensimmaista kirjoitusta..

Petrol station at night.. Petrol station at night..

Rakastan oisia bensa-asemia. Niissa on jotain rauhallista..

Petrol station at night.. Petrol station at night..

At Killiney Hill car park.. At Killiney Hill car park..

Harmi, ettei kamerallani saa parempia yokuvia.. Tuossa ylla nakymia Killiney Hillin parkkipaikalta, missa oli todella kaunis kuutamo, mutta en pystynyt ottamaan siita kuvia =/

Blurry, must take a better one some night.. Dublin at night..

Ylaoikealla olevasta kuvasta tulee tod.nak. ekana mieleen, etta minka ihmeen takia olen edes rapsaissyt sen, lol.. Se valkoinen kirkas piikki n. kolmanneksen verran ylareunasta alaspain, on O'Connell Streetin Spire. Tulee harvemmin nahtya sita yovalaistuksessa.

Dublin at night..

Bray at night..

Ylla nakyma Bray'n Vevay Roadilta, yovalaistuksessa. Danielin lapsuudessa, tama oli osa hanen ikkunanakymiaan.

Freebie Twilight (thanks to Pigsback.com)

Nyt maisemista muihin juttuihin, mutten kuitenkaan viitsi laittaa erillisena blogituksena.. Sain Pigsbackin kautta ilmaiseksi Twilight-kirjan, josta on viela hitunen lukematta, ja olen aivan ihastunut siihen - varsinkin 17-vuotiaaseen vampyyripoikaan.. *pervo olo* :o (Toisaalta, vampyyripoika oli syntynyt v. 1901, mutta sattui vain paatymaan teini-ikaisena vampyyriksi, etta en nyt ole ihan puuma kuitenkaan, vaikka kuolaankin Edward Cullenin takia!)

Euro shop stuff.. Euro shop stuff..

Ylla eurokaupan ostoksia, alla askartelukaupan ostoksia;

I love these - great pastels / skin tones I love these - great pastels / skin tones

Voin muuten suositella noita yllaolevia tusseja, jos joku kaipaa esim. luonnollisen vaaleita ihosavyja piirroksiinsa! En kuitenkaan usko, etta noilla saisi kerrostamallakaan aikaan tummia ihonsavyja.

Luna (not ours)

Ylla kotikadullamme asuva (lahinaapurin tyttaren) Luna-kissa, josta en ole aiemmin tainnut saada kuvaa, vaikka olenkin satunnaisesti nahnyt Lunaa jo usean vuoden ajan. Han on hyvin ujo kissa, ja yleensa juoksee heti karkuun, jos joku perheensa ulkopuolinen ihminen lahestyy. Kuvassa han nautti lampimasta konepellistamme =D

H's mosaic bird - I helped a little bit..

Tahan loppuun viela H:n mosaiikkilintu =)