New feral kitten in the back garden

Hirmu huonot kuvat, kun kamera oli ullakolla, joten piti kayttaa puhelinkameraa, jolla ei voi zoomata ollenkaan. Nama rapsyt on siis cropattu isommista kuvista, jotka otin keittion oven lapi - oven avaaminen sai kissanpennun juoksemaan pois..
Huomasin taman uuden pennun siis eilen iltapaivalla, kun olin teenkeittopuuhissa. Se nakersi nalkaisena ja hermostuneena puutarhan peralle viskattua kananjamaa - heitetaan ne aina puutarhaan, kun kissoja riittaa, ja popsivat kananjamat luita myoten..
Ma olin villasukkasillani, joten D vei puutarhan peralle kupillisen kissanruokaa. Jain kyttaamaan ilmestyisiko kissanpentu takaisin.. Pian se palasikin, ja ehti tuskin haukata ruokaa, kun naapurin Oscar ilmestyi vaanimaan! =/
Heitin sukat lattialle ja menin paljasjaloin hakemaan Oscarin pois - hirvea rimpuilu.. Yritin houkutella Oscaria kuivamuonalla keittion ovelle, mutta ei.. Han halusi sen pussiruuan, joka oli tarkoitettu pennulle! (Vituttaa kys. naapuri, kun ei tunnu ruokkivan Oscar-ressua kunnolla.. Oscarilla on nimittain aina nalka, ja hilluu meidan ruokakuppien ymparilla. Meilla on muutenkin jo tarpeeksi ruokittavia, joten naapuri voisi ruokkia omansa, kun on kissan hankkinut.)
Niin siina sitten kavi, etta Oscar popsi kaiken pussiruuan, enka sittemmin nahnyt pentua, mutta yritan spotata sen uudelleen.. Jos saisin sen vaikka kiinni, voisin yrittaa jarjestaa sille valiaikaisen kodin, ellei heti loydy pysyvaa kotia. Se on viela sen verran pieni, etta tassa vaiheessa olisi viela helppo totuttaa lemmikiksi. Mielummin niin, kuin taas yksi koditon tapaus lisaa. Raukka oli kylla aika ihmisarka, ettei varmaan ihan heti anna ottaa itseaan kiinni.

New feral kitten in the back garden