218987600600807231_8Sr8bcQp_c.jpg



Kavin sitten torstaina laakarilla. Olo oli sinne kavellessa kuin kala kuivalla maalla, kun ei voinut ollenkaan hengittaa nenan kautta.. Olin ajoissa paikalla (kuten aina), mutta laakarille ei yleensa ikina paase sovittuna aikana, vaan aina pitaa odotella.. Odotushuoneessa tuntuu aina olevan uber-kuiva ilma, joka yskittaa.. =/

Sain lopulta viiden paivan antibioottikuurin, ja varasin lahtiessa viela tiistaiksi ajan omalle lekurilleni (jolla ei talla kertaa ollut aikoja jaljella, eli kavin toisella laakarilla). Mulla on taipumusta tarvita kaksi perakkaista antibioottikuuria, joten saan sitten katevasti seuraavan heti ekan kuurin peraan, jos on tarvetta, ja joka tapauksessa pitaa uusia vakioreseptit.

Palasin ruokakaupan kautta kotiin, ja sitten jossain vaiheessa kun laakkeet alkoivat vaikuttaa, vedin tosi raskaita nokosia. Eilen (muistaakseni) iltapaivalla herasin ja olin ihan pihalla - ei siis mitaan aavistusta mika paiva tai vuorokauden aika oli menossa, mutta onneksi olin tehnyt puhelinmuistutukset milloin ottaa seuraavan kerran laakkeet, yms. Sen jalkeen iski kylma hiki, ja sen jalkeen olo on tuntunut paljon paremmalta =D

Vasahdan edelleen tosi helposti, ja arsyttava yska jatkunee taas viikkokausia (huoh..), mutta onneksi tassa on viela viikonloppu aikaa lepailla, ennenkuin on taas kurssipaiva. Ja maanantaina on vain business-kurssi, eli siella nyt ei niin tarvitse ajatella, kunhan kirjoittaa vaan muistiinpanot ja ottaa monisteet talteen.

Harmittaa kylla iirin suhteen, etten ehtinyt keskittya siihen ollenkaan niin paljoa taukoviikon aikana kuin olin ajatellut. Ts. ajastahan ei ollut puutetta, mutta kipeana ei vaan pysty keskittymaan =( Yritan nyt viela ennen keskiviikkoa kuitenkin tehda asialle jotain.

Antibiotics