Tänään olen koristellut Facebook-profiiliani taas n. miljoonalla eri adventtikalenterilla, joulukuusilla, yms. jouluaiheisilla jutuilla.. (Nimim. tähtäimessä profiili, joka latautuu 2mb laajakaistalla ainakin puoli tuntia.. hehe..) Vaihtoehtoisesti voisin tietty vihdoinkin imuroida koko talon ja viskata vaikka oikeat joulukoristeet esille, mutta ei hotsita.. Ja se yksi viikonloppuprojektikin on yhä kesken, vaikka huomenna tosiaan haluaisin saada sen postiin.
R. soitti puoleltapäivin ja olisi kutsunut mut syömään, kun kokkasi kuulemma just jotain hyvää, ja kovasti houkutteli lähteä, mutta jos nyt kuitenkin yrittäisin saada pari roikkuvaa projektia pois alta.. Sitä paitsi, ulkona on myrskyistä (rännistäkin repeytyi osia irti ja loput roikkuvat nyt korjauksen tarpeessa - vastahan me reilut pari vuotta sitten laitettiin koko hoito uusiksi, niiden s-tanan cowboy-idioottien toimesta..) ja hillun parhaillaan hobo-ullakkovaatteissani, eli en varmaan mene tänään mihinkään.
Naapuri - uus-Oscarin omistaja (kun edellinen Oscar siis kuoli..) - piipahti juttelemassa rännistä ja kissoista. Oimouttahere (siis poikakissamme, jos joku ei ole lukenut aiempia kirjoituksiani tai huomioinut vasemmassa menussa olevia kissaprofiileja) oli kuulemma viime viikolla jahdannut uus-Oscaria kotiinsa (siis Oscarin kotiin), ja mennyt oikein sisälle asti, ja antanut sitten uus-Oscarille selkään oikein kunnolla! Että "meidän reviirille et tule, prkl.. mau.. raaps.. rev.." ... No, toivottavasti oppivat tulemaan toimeen, kun tuoreempi Oscar ei ole kuitenkaan menossa tästä (ainakaan toivottavasti) moneen vuoteen minnekään. Edellinen Oscar olikin ainoa vieras kissa, jonka omamme hyväksyivät siinä määrin, että Oscar sai usein tulla meille sisälle. Kävi täällä aika usein murkinalla, ja nukkui varsinkin sateisella ilmalla tai talven kylmempinä öinä meidän olohuoneessa. Tulipa taas ikävä Oscaria..