En ole ehtinyt / jaksanut blogittaa jouluna, etta koitan nyt kuvien avulla muistaa jotain (no en sentaan ole vetanyt niin paljoa vinkkua, etta sen takia olisi unohtunut, mutta nukkuminen on jaanyt vahiin..).

Playing with my freebie makeup The Christmas ham before mustard coating Christmas ham The cats, sampling the Christmas ham

Saatiin siis kinkku vasta jouluaatonaaton iltana, ja kun meinattiin syoda kinkkua aattona, niin se tiesi mulle sitten valvottua yota, kun ma olen meidan perheessa kinkunpaistaja. Huvitin itseani leikkimalla ilmaismeikeilla, juomalla pullon vinkkua ja viisi siideria, ja mesettamalla aamuun asti. Aamulla oli sitten ihan pakko nukkua tovi, joten otin ensin n. tunnin nokoset sohvalla, ja kun se ei riittanyt, siirryin ullakolle ja heratin Danielin hoitamaan kinkun pois uunista. Herasin sitten sinappikuorruttamaan sen..

Christmas ham with mustard coating Christmas ham with mustard coating The turkey, about to go to the oven

Aattona olisi jo ollut paljon hyvia elokuvia telkkarissa, mutta eipa paljon ehtinyt katsoa mitaan, kun aikaa meni viela lahjojen paketointiin ja olohuoneen raivaamiseen (siis lahinna laptop piti kuskata ullakolle ja laptop-nurkkauksestani myos kasseja ja laatikoita, missa oli ollut niita lahjoja ja joulukoristeita). Koko paiva meni pelkastaan kinkun ja suklaan voimalla! =D

Christmas presents Christmas presents Christmas presents Christmas presents

Christmas presents Christmas presents Christmas present

Kun meilla ei ole kuusta, niin laitoin lahjat olohuoneen telkkarin alle! Meilla kavi kaksi pikavierasta - seinanaapuri M (Edin aiti) ja elainlaakari, jotka molemmat toivat joululahjoja. En siina vaiheessa ollut viela paketoinut kaikkea, eli Daniel kavi viemassa seinanaapureille lahjan vahan myohemmin, ja elainlaakari saikin jo joulusuklaansa, kun kavi viimeksi.

Christmas presents under the telly (we had no tree)