Tama voisi olla Neiti Havishamin toimisto - kaikkea peittaa polykerros, kun huoneen ainoa sahkopiste on isojen laatikoiden takana, kaikki jatkojohdot on jo aikaa sitten haettu muihin huoneisiin, eika imurin johto pitkalla jatkojohdollakaan riita kys. huoneen imuroimiseen muualta kuin oven lahistolta.. Juuri nyt siella on muutenkin kaoottista, kun olen raivannut laatikkopinoja pois, vieden sisaltoa enimmakseen roskikseen ja kierratykseen. Esim. heitin roskiin purkkitolkulla askartelumateriaaleiksi sailottyja luonnonmateriaaleja (kuivakukkia yms..) ja pakkasin purkit menemaan lasinkeraykseen, kunhan tulee heitettya se keikka tassa joku yo.. Yolla sen takia, kun lasinkerayspaikalla ei silloin ole ruuhkaa.

Vanha tietsikkapisteeni.. En ole paassyt kayttamaan PC:tani sitten alkuvuoden 2008. Ostettiin silloin tama laptop, jota mun piti kayttaa vain Suomen-matkoilla, mutta D on sittemmin nyysinyt PC:stani osia asiakaskoneisiin jne., joten koko kone on lojunut enemman tai vahemman osissa jo muutaman vuoden ajan, enka ole paassyt kasiksi sen kovalevyilla oleviin tiedostoihinkaan.. Tai voisihan niita siirtaa laptopille (en muista mika sen harpakkeen nimi on, mihin saa kovalevyn suoraan kiinni, ja sitten USB:lla laptopiin, jne.), mutta alkaa tastakin jo loppua tila mun valokuvien, musiikin ja pelitiedostojen takia, eli pitanee ostaa joku ulkoinen kovalevy kohtapian..

Polyhuone toimii nykyisin vain vaatehuoneena, kun ullakolla ei ole mitaan paikkaa mun vaatteille - siis lattiatilaahan riittaa, mutta Thatsit protestioksentelee pitkin ullakon lattioita, ja kayttaisi muutenkin vaatepinoani nukkumapaikkana, joten se nyt ei vaan toimi.. Muiden vaatteillehan on vaatekaappeja, mutta mun vaatteet ovat vain avopinoissa tuossa ullakon ja kylpparin lisaksi ainoassa savuttomassa tilassa. Ei niita vaatteita onneksi nyt olekaan kovin paljon, kun heitin jo paljon vanhoja pois, ja pussitin sopivat "matonkuteiksi", tai oikeammin, virkkausmateriaaliksi. Ahdistaa silti tuo tavaramaara, ja jatkan sen vahentamista sita mukaa kuin roskikseen mahtuu.