080610hart01b.jpg
Tanaan H oli saanut koulusta kaikki taideteoksensa yms. Nuo yllaolevat lampaat ovat ehdoton suosikkini, ja ansaitsisivat tulla kehystetyiksi ja ripustetuiksi seinalle =D Aivan ihania! Alempana sitten muutamia Sri Lanka -aiheisia juttuja (ja jostain syysta yksi Australia!), seka ensikommuuniomessua varten varitetty juliste, joka oli siella messussa kirkon seinalla (kaikki ensikommuuniolapset olivat tehneet omansa).
080610hart02b.jpg
Laksyja ei ollut, joten printtasin ensin H:lle BBC:n varityssaitilta (linkki jossain aiemmassa entryssa..) Postman Patin, jonka han varitti. Sitten luimme loput Mog-kirjasta. H vetaisi valilla CocoPopseja (jotka onneksi loppuvat kohta, niin voidaan siirtya Weetabixiin), ja sitten pelattiin taas virtuaalinukkepeleja yms. Kavimme I Luv Dress Up -saitin kautta muutamalla muullakin vastaavalla saitilla (heilla on siella nappuloita muille saiteille), mutta en nyt jaksa erikseen listata kaikkia, kun kirjoittelen tata aamuyolla - vuodatus kun oli taas nurin..
080610hart03b.jpg
Huomenna H ei tulekaan, kun he menevat koulun kautta retkelle Dublinin elaintarhaan. (Tilaisuus vihdoinkin menna Danielin kanssa Woodies DIY:hin hakemaan vahan puutarhakamaa..) H kysyi jo tanaan, tuleeko han enaa tanne, kun koulu loppuu. Vaikutti helpottuneelta, kun sanoin etta voidaan jatkaa ihan normaalisti. Han tuskin ajatteli lukuharjoituksia kuitenkaan, vaan pikemminkin niita virtuaalinukkeja.. Tulee meille tosin parin viikon paussi, kun menen Suomeen.
080610hart04b.jpg
Saatoin hanet talla kertaa suoraan kotiin, enka itsekaan mennyt tanaan kauppaan, eli palasin lyhytta reittia takaisin - poikkesin tosin kiinalaiskaupassa matkan varrella, ja ostin prawn crackers ja juustopalloja. Sainkin jonottaa tovin, kun tukeva aasialaispariskunta oli ilmeisesti tekemassa kuukauden ruokaostoksiaan, ja myyja laski just heidan ostoksiaan yhteen. Siina oli pari usean kilon riisisakkia, ja lisaksi ainakin kolme isoa tayteen pakattua kassia kaikenlaista eksoottista :O Mahtava juttu, etta noissa kiinalaiskaupoissa kay kauppa niin aktiivisesti, niin ei ainakaan tarvitse pelata niiden katoavan mihinkaan. Siella on aika uskomattomat valikoimat, mutta harmittaa etten ymmarra pakkausten teksteja, kun pelkan kuvan perusteella ei aina ole aavistustakaan mika on mitakin. Nuudeleita varten olen pyytanyt apua, etta loydan ne tulisimmat =D