DSCN9033.jpg    DSCN9037.jpg

Oli taas duunissa niin kiireinen viikko, että meni ihan huomaamatta, ja jos en olisi joka ilta kirjoittanut päiväkirjaani, en muistaisi koko viikosta oikein mitään.

Kävin viimeksi kaupassa sunnuntaina, enkä silloinkaan ostanut oikein mitään ruokaa (itselleni), vaan maitoa, kuplavettä ja kissanruokaa. Alkuviikko meni niiden Bombay Pantry -jämien ja riisin voimalla, mutta loppuviikosta söin lähinnä leipää. Tein mm. uunivoikkoja, ja mikromunakokkelia ruisleivällä..

DSCN9032.jpg    DSCN9036.jpg

Duunissa on toisinaan pakollinen auditoriolöpinä kuluneen vuosineljänneksen asioista. Parin sellaisen jälkeen (joissa aina samat heikot vitsit, jne.), ajoitin iltavuoroni strategisesti, niin etten joutunut osallistumaan =P ... Tällä kertaa meni kuitenkin hiukan pieleen, kun ehdin siihen viimeiseen sessioon (niitä on siis useampia, kun kaikki eivät voi, saati mahdukaan, osallistua samanaikaisesti), mutta nyt oli uusi pomo, ja se olikin jopa kiinnostava, että seuraavalla kerralla en välttele.

Missasin molemmat Euroviisu-semit, ja harmittaa kun jäi näkemättä PKN:n esitys =( Menen kuitenkin Bray'hin katsomaan finaalin isosta telkkarista - mulla kun on vaan aika pieni telkkari.

Olen kuitenkin ehtinyt katsoa uutta Wayward Pines -sarjaa, josta on tullut vasta kaksi jaksoa. Se vaikuttaa aika kiinnostavalta - kuin sekoitus Lostia (ennenkuin se meni ihan tuubaksi) ja Twin Peaksia..

IMG_20150521_163858.jpg    IMG_20150522_130956.jpg

Managerimme oli tehnyt aivan ihanaa tosca-kakkua torstaina. Olin varmaan viimeksi syönyt tosca-kakkua joskus yli 20 vuotta sitten.. Kakkulinja jatkui perjantainakin, kun menin hakemaan kanttiinista aamupalavoikkoa, ja siinä vieressä oli todella houkuttelevan näköistä banoffee-kakkua...... Oli muuten paras banoffee-kakku ikinä!!!

IMG_20150522_163254.jpg    IMG_20150522_195320.jpg

Perjantai jatkui terveellisesti, automaattikahvilla ja sweet chilli -perunalastuilla.. Sitten V pingasi, josko haluaisin kimppatilata pizzaa, niin tilasin sitten - tuli samalla hoidettua iltapala ja lauantain aamiainen.

Kotona sitten roikuin puhelimessa, kun uklla on taas toimiva puhelin. Hänellä on ollut urakalla vastoinkäymisiä parin viime viikon aikana. Rekkakolari (Luojan kiitos, on itse kunnossa, mutta pakua ei ehkä saa korjattua), hajonnut puhelimen näyttö, yms.. =(

Hups, 5am - jos menisi nukkumaan..