Vetäisin tänään Mulligansissa (Dublin) pari vinkkua, puolenpäivän tienoilla, ja olo on sellainen kuin olisin juonut useammankin.. :o Kävin pulisemassa jotain johonkin suomalaiselle EU-aiheiselle videolle, mikä on muistaakseni suunnattu lukiolaisille ja päätynee ehkä myös nettiin. Aiheena EU:n sisäiset muuttokokemukset jne.. Otin pari räpsyä haastattelijastakin (Kirsi Crowley) ja kameramiehestä (Matti Ruuhonen);

071120kirmat1b.jpg

Enpä muuten ollut koskaan aiemmin ollut pubin eka ja ainoa asiakas, ainakaan muistaakseni.. Ellen sitten joskus monta vuotta sitten Harbour Barissa.. Opetin henkilökunnan plaraamaan NTL:n digikanaviakin, kun ihmettelivät huuli pyöreänä main menussa, joka jumittuu aina ikuisesti paikoilleen.

Nyt pitäisi kai mennä pitkille nokosille, jos joudunkin huomenna duuniin.. Tuli aiemmin tekstari, jossa kysyttiin olenko vapaa 21/22. marraskuuta, ja kuvittelin jotenkin omalla viiniplaneetallani, että se on muutaman päivän kuluttua, mutta sehän onkin jo huomenna ja ylihuomenna.. :O Kyllä duuni tietty kelpaisi, mutta just nyt ei kamalasti huvittaisi lähteä aikaisin huomenaamulla johonkin Rathnew'hin asti - siis taksilla en ainakaan mene, muuten ei jää varmaan päivän liksasta mitään käteen, jos edes riittää!